Με τα επερχόμενα Nord N10 & N100 η OnePlus μπαίνει ξανά στην budget κατηγορία της αγοράς των κινητών τηλεφώνων. Tο N10 θα είναι η φθηνή πρόταση της εταιρείας για όσους θέλουν το 5G στην ζωή τους, ενώ το N100 είναι ένα κινητό που θα χαρακτηριστεί από την value-for-money ταμπέλα.

Και τα δύο κινητά αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα και η OnePlus περηφανεύεται πως και οι δύο νέες budget συσκευές θα προσφέρουν την ίδια εμπειρία με το OxygenOS που προσφέρουν και τα flagship της. Ωστόσο τα δύο κινητά θα τρέχουν το OxygenOS 10.5 πάνω σε Android 10 με το που βγουν από το κουτί.

Πέρα από αυτό, σύμφωνα με αντιπρόσωπο της εταιρείας τα Nord N10 5G και N100 θα λάβουν “μόνο μια μεγάλη αναβάθμιση του Android”. Δηλαδή η OnePlus θα τα αναβαθμίσει στο Android 11 και από εκεί και πέρα θα αναβαθμίζει μόνο το OxygenOS.

“Το Nord N10 5G και N100 θα λάβουν μόνο μια βασική αναβάθμιση του Android και δύο χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας. Το πλάνο μας για αυτές τις δύο συσκευές είναι παρόμοιο με αυτό των υπολοίπων συσκευών στην budget κατηγορία. Όπως πάντα θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε το feedback των χρηστών μας και να αναζητάμε τρόπους να βελτιώσουμε την εμπειρία που προσφέρει το OxygenOS.”

Μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Nord N10 & N100 εδώ και εδώ.