Η επερχόμενη σειρά Galaxy S21 θα έρθει τον Ιανουάριο του 2021, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στα τέλη του Ιανουαρίου. Από ό,τι φαίνεται, η Samsung προσπαθεί με την επερχόμενη σειρά να κάνει μία δυναμική είσοδο στο 2021, κάτι που ωστόσο δε φαίνεται πως θα γίνει.

Σύμφωνα με νέες αναφορές, η κορεάτικη εταιρεία θα παράξει 6 εκατομμύρια Galaxy S21, Galaxy S21 Plus και Galaxy S21 Ultra, με αυτό να είναι ένα σχετικά μικρό νούμερο, ειδικά δεδομένων των παραγωγών των προηγούμενων σειρών. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό ακόμα πόσες συσκευές θα αναλογούν σε κάθε μοντέλο.

Η σελίδα The Elec ανέφερε ότι και τα τρία μοντέλα θα αρχίσουν να παράγονται τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ η σειρά θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Σε κάποιες χώρες οι προπαραγγελίες θα περιλαμβάνουν ως δώρο μία συσκευή της εταιρείας, με το Ultra να φημολογείται ότι θα έρθει δώρο με Galaxy Buds Beyond.

Τα 6 εκατομμύρια τεμάχια δεν είναι μεγάλο νούμερο και μπορεί να δείχνει ότι η Samsung δεν περιμένει μεγάλες πωλήσεις από την νέα σειρά. Δεδομένου ότι η πανδημία δεν έχει τελειώσει και η Samsung δεν είχε μεγάλη επιτυχία με τη σειρά Galaxy S20 ή Galaxy Note 20, φαίνεται διαλέγει έναν πιο ασφαλή δρόμο. Πιθανόν να δούμε αύξηση της παραγωγής κατά την άνοιξη, όταν η εταιρεία θα έχει τα πρώτα στοιχεία όσον αφορά στις πωλήσεις της σειράς.

Επιπλέον, η τιμή είναι ένα ζήτημα που δημιουργεί προβληματισμό στους κόλπους της εταιρείας, με τις ως τώρα πληροφορίες να κάνουν λόγο για μείωση των αρχικών τιμών των συσκευών. Η τιμή, άλλωστε, φαίνεται να παίζει ρόλο για τις κακές πωλήσεις της σειρά S20. Εκτός της τιμής, σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung θα μειώσει και το κόστος παραγωγής, ακολουθώντας τη στρατηγική της Apple, μη περιλαμβάνοντας ακουστικά και φορτιστή στο πακέτο.