Είμαστε περίπου ένα μήνα μακριά από την επίσημη ανακοίνωση της σειράς Galaxy S21 και ήδη έχουμε πληροφορίες αλλά και renders για την νέα γενιά κινητών της Samsung.

Πλέον μετά τα renders που δημιουργήθηκαν από τρίτες πηγές, βλέπουμε το design των S21 5G, S21+ 5G και S21 Ultra 5G μέσω επίσημων press render. Ο Evan Blass βρίσκεται πίσω από την διαρροή και παρόλο που δεν βλέπουμε τίποτα καινούργιο, επιβεβαιώνονται πολλές από τις ως τώρα φήμες σχετικά με τον με το punch hole σχεδιασμό στο μπροστά μέρος.

galaxy s21

Η εικόνα δείχνει επίσης την ταπετσαρία του S21 5G με τον Evan Blass να αναφέρει ότι θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες διαρροές για τη σειρά S21 καθώς πλησιάζουμε πιο κοντά στην αποκάλυψή της.

galaxy s21

Στην εικόνα βλέπουμε το design του S21 5G, παρόλο που δεν φαίνεται η πίσω πλευρά της συσκευής. Είναι αρκετά πιθανό να επιβεβαιωθούν οι φήμες που κάνουν λόγο για ένα κάθετο setup καμερών στο πάνω αριστερά μέρος που θα προεξέχει και στα πλαίσιο της συσκευής.

Όπως προαναφέραμε, στην εικόνα βλέπουμε το Galaxy S21 5G με τα άλλα δύο μοντέλα να είναι παρόμοια, το S21+ 5G είναι ίδιο με το μικρό του αδερφάκι και η Ultra έκδοση είναι ίδια με την μεγάλη διαφορά να βρίσκεται στις κάμερες.