Το event Samsung Unpacked θα λάβει χώρα αύριο. Εκεί θεωρητικά θα βλέπαμε για πρώτη φορά την αποκάλυψη των Galaxy S21, αλλά μια σειρά από φωτογραφίες που διέρρευσαν στο twitter μας δείχνουν τη νέα σειρά από κάθε όψη.

Σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι το Galaxy S21 Ultra έχει αρκετά μεγάλο πάχος. Η συσκευή ξεπερνά σε αυτόν τον τομέα τα Galaxy Note 20 Ultra και το iPhone 12 Pro Max, που έχουν πάχος 8,1 και 7,4 χιλιοστά, αντίστοιχα.

Φαίνεται πως οι συσκευές βρέθηκαν στα χέρια του Mr.Techie μέσω μιας μεταφορικής προϊόντων στις ΗΠΑ. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν οδηγίες να αποφεύγουν να αναφέρουν ότι το Galaxy S21 έχει πλαστικό πίσω μέρος και ότι καμία από τις συσκευές δεν έρχεται με φορτιστή. Το πίσω μέρος των Galaxy S21+ και Galaxy S21 Ultra αποτελείται από γυαλί. Ωστόσο, λέγεται ότι η αίσθησή τους δε διαφέρει ιδιαίτερα με αυτή του πλαστικού. Στο μεταξύ, υπάρχει και video που δείχνει ότι το SIM tray του S21 Ultra δεν έχει θέση για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου.

Τα κινητά θα αποκαλυφθούν με κάθε επισημότητα σε μερικές ώρες, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει κάτι που θα μας πει η Samsung για αυτά, που να μη γνωρίζαμε. Θα έχει ενδιαφέρον βέβαια, να δούμε αν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη που με προσοχή δεν αφέθηκε να διαρρεύσει.