Google Pixel 5a: Renders δείχνουν ότι είναι σχεδόν ίδιο με το Pixel 4a 5G

Μετά την κυκλοφορία του Pixel 5 από την Google στο Φθινόπωρο του 2020, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν αν θα δούμε και Pixel 5a. Πριν από λίγες ώρες, ένας γνωστός leaker πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, καθώς και εικόνες που ισχυρίζεται ότι απεικονίζουν το Google Pixel 5a.

Στα renders φαίνεται ότι από άποψης σχεδιασμού, το νέο Pixel 5a είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το Pixel 4a 5G.Σύμφωνα με τη δημοσίευση, το κινητό διαθέτει flat οθόνη 6,2 ιντσών, τεχνολογίας OLED και ανάλυσης FHD+. Στο εμπρός μέρος υπάρχει punch-hole για τη selfie camera, στην επάνω αριστερή γωνία. Τα bezels είναι μικρά, αλλά όχι στο βαθμό που βλέπουμε σε πιο ακριβές συσκευές. Μπορείτε να δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Η συσκευή θα έχει μερικά features που θα παραπέμπουν σε άλλη εποχή. Η διαρροή ισχυρίζεται ότι θα δούμε 3.5mm headphone jack και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος, ενώ θα έχει και στερεοφωνικά ηχεία. Τα renders δείχνουν ακόμα μια τετράγωνη διάταξη για την πίσω κάμερα, με δύο αισθητήρες και flash. Ο tipster λέει επίσης ότι υπάρχει αισθητήρας Phase Detection Autofocus (PDAF).

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σε ό,τι αφορά στο hardware του κινητού. Επίσης, δε γνωρίζουμε πότε είναι πιθανό να κυκλοφορήσει. Αν λάβουμε υπόψη ότι το Pixel 4a ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2020 και ότι η έκδοση 5G κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, καταλαβαίνουμε ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγους μήνες μέχρι να έχουμε κάτι πιο επίσημο.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το συνθετικό καύσιμο της Porsche λέγεται πως είναι εξίσου οικολογικό με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Tweet της Pokemon παραπέμπει σε remakes των Diamond και Pearl

Όλα τα παιχνίδια που υποστηρίζουν Xbox Play Anywhere

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers