Όπως παρατηρεί το Three Pixels Lab, ο Chris Pratt και η σύζυγός του, Katherine Schwarzenegger, θα γίνουν Ambassadors των Special Olympics.

Ο Chris Pratt και η Katherine Schwarzenegger γίνονται παγκόσμιοι Ambassadors για τους Special Olympics ενόψει των Αγώνων του 2022 στο Orlando. Το διάσημο ζευγάρι δημοσίευσαν στο Instagram για να κάνουν την ανακοίνωση, με τον Pratt να δηλώνει στη δημοσίευσή του ότι αυτός και η Schwarzenegger νιώθουν τεράστια τιμή που λαμβάνουν τη διάκριση.

Chris Pratt and Katherine SchwarzeneggerΤο Three Pixels Lab ενημερώνεται ακόμα από τη δημοσίευση του αστέρα της ταινίας Guardians of the Galaxy ότι τα Marvel Studiosανέλαβαν το προβάδισμα και δεσμεύτηκαν να προσλάβουν έναν αθλητή των Special Olympics ως επί πληρωμή βοηθό παραγωγής στα γυρίσματα του #GuardiansOfTheGalaxyVol3“. Ο Pratt ξεκινά σύντομα τις εργασίες για το επόμενο sequel του MCU με τίτλο Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Chris Pratt and Katherine Schwarzenegger 2Η συνεργασία του στούντιο με τους @SpecialOlympics είναι ένα εξαιρετικό βήμα για να δείξει τη σημασία της διαφορετικότητας και να τιμήσει την εξαιρετική ικανότητα των ατόμων με διανοητική αναπηρία“, έγραψε ο ηθοποιός. Η Schwarzenegger επίσης, δημοσίευσε την ανακοίνωση, μοιραζόμενη την ίδια selfie του ζευγαριού που μοιράστηκε και ο Chris Pratt, καθώς και μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την προηγούμενη συμμετοχή της στους Special Olympics. Μπορείτε να δείτε την φωτογραφία των νέων Ambassadors των Special Olympics στο άρθρο μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!