Το TheCASTINN.com είναι μία νέα καλλιτεχνική ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέλος του SPACEPRK, της No1 πλατφόρμας στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 1.000 κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και διαφημιστικές παραγωγές σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

To The CASTINN απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, ηθοποιούς, χορευτές, μοντέλα, εκφωνητές και καλλιτέχνες από τον χώρο της ψυχαγωγίας.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα μεγάλη κοινότητα ηθοποιών και καλλιτεχνών και να βοηθήσουμε κάθε έναν ξεχωριστά να αξιοποιήσει τα ταλέντα του μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Η ομάδα του The CASTINN στο πλαίσιο του οράματός της για άμεση πρόσβαση των καλλιτεχνών σε τηλεοπτικές, κινηματογραφικές, θεατρικές και διαφημιστικές παραγωγές πραγματοποιεί την πρώτη Τετάρτη, κάθε μήνα, οντισιόν για τα μέλη της.

 

Παρέχουμε έκπτωση 50% με το κουπόνι 50CASTINN για κάθε μέλος που θα εγγραφεί μέχρι τις 10 Ιουλίου.

 

Οι οντισιόν θα διοργανώνονται από την ομάδα του The CASTINN, η οποία αποτελείται από στελέχη με εμπειρία στην υποκριτική, την παραγωγή και σκηνοθεσία, ενώ παράλληλα θα παρευρίσκονται συχνά σκηνοθέτες και casting managers.

Δίνεται η ευκαιρία να παρατηρηθούν δια ζώσης τα ερμηνευτικά και άλλα χαρακτηριστικά έτσι ώστε οι υπεύθυνοι να αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των δυνατοτήτων του καθενός ξεχωριστά.

Κάθε ηθοποιός, θα πρέπει να έχει ετοιμάσει ένα μονόλογο της επιλογής του (μέχρι 3 λεπτά) ενώ υπάρχει περίπτωση να του ζητηθεί και κάποιος αυτοσχεδιασμός. Επίσης, αν το επιθυμεί ο ίδιος μπορεί να ερμηνεύσει και κάποιο τραγούδι. Η συνολική διάρκεια που θα αφιερώνεται στον καθένα είναι δέκα λεπτά.

Η διαδικασία είναι ανοικτή για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του TheCASTINN.com κατόπιν επιλογής ημερομηνίας και ώρας συμμετοχής, για λόγους ασφαλείας και σύμφωνα με τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα του The CASTINN.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της ψυχαγωγίας!