Ο Vin Diesel είναι εδώ για να υπενθυμίσει στους θαυμαστές του Fast and Furious franchise ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια που μας αρέσει να πηγαίνουμε στον κινηματογράφο. Τον τελευταίο χρόνο, οι κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο ήταν κλειστές λόγω της πανδημίας. Παρόλα αυτά, όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός σε ένα προωθητικό βίντεο για την επιστροφή του franchise, πηγαίνουμε στον κινηματογράφο για πάνω από 100 χρόνια και θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το franchise.

F9 poster

Η αφίσα του επερχόμενου F9

Για να διευκολύνουν το κοινό να επιστρέψει, οι συντελεστές, θα ξαναβγάλουν όλες τις ταινίες από το franchise του Fast and Furious στου κινηματογράφους, ως προετοιμασία για την κυκλοφορία του επερχόμενου F9. Μαζί με αυτό, δημοσίευσαν και νέο υλικό στο προωθητικό βίντεο, για να μας προετοιμάσει για την κινηματογραφική εμπειρία που θα είναι η ένατη ταινία της σειράς.

Στην ένατη ταινία της σειράς, βλέπουμε τον Dom Toretto (Vin Diesel) να ζει μια ήσυχη ζωή με τη Letty (Michelle Rodriguez), αλλά όπως βλέπουμε πάντα σε αυτές τις ταινίες, ο Dom πρέπει να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, όταν ο αδερφός του Jakob (John Cena) έρχεται. Στο F9 θα επιστρέψει επίσης και ο πολυαγαπημένος Han (Sung Kang).

Μαζί με την ανακοίνωση για την επιστροφή στις κινηματογραφικές αίθουσες, το προωθητικό βίντεο μας δείχνει επίσης και υλικό από την επερχόμενη ταινία. Γιατί το να πετάξει ένα αυτοκίνητο από ένα αεροπλάνο δεν είναι αρκετό, ο Dom τώρα μπορεί να το γαντζώσει από μία γέφυρα και να αιωρηθεί γύρω από ένα λόφο. Το βίντεο επίσης, δίνει έμφαση και στο αποκορύφωμα του trailer: το αμάξι πύραυλο που θα οδηγήσει αυτό το franchise στο διάστημα.

Το F9 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το προωθητικό βίντεο στο οποίο αναφερθήκαμε σ’ αυτό το άρθρο.