Όπως ενημερώνεται το Three Pixels Lab, η Amber Heard παραμένει στο Aquaman 2 παρά τις αντιδράσεις των οπαδών του Johnny Depp.

Ο παραγωγός του Aquaman 2 Peter Safran επιβεβαίωσε με δηλώσεις του που διαβάζουμε σε άρθρο του Deadline, ότι τα αιτήματα των οπαδών του Depp που ζητούν την απόλυση της Heard από την επερχόμενη ταινία, δεν γίνονται αποδεκτά, ενώ δηλώνει και την οριστική λήξη του θέματος. Η νέα ταινία με επίσημο τίτλο Aquaman and the Lost Kingdom, είναι τώρα σε παραγωγή με τον James Wan στη καρέκλα του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστές τους Jason Momoa και την Amber Heard. Το Three Pixels Lab σας ενημέρωσε πως οπαδοί του Johnny Depp, μέσω μιας αίτησης ζήτησαν την αφαίρεση της Amber Heard από το Aquaman 2, ενώ ακόμα και πριν τις επίσημες δηλώσεις του παραγωγού, σας επιβεβαίωσε σε δημοσίευμά του ότι δεν ισχύει η αφαίρεση της ηθοποιού από το επερχόμενο project του DCEU.

Amber Heard Aquaman 2Δε νομίζω ότι θα αντιδράσουμε ποτέ, ειλικρινά σε όλη αυτή την καθαρή πίεση των οπαδών“, είπε ο Safran. “Πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο για την ταινία. Θεωρήσαμε ότι όσον αφορά στον James Wan και τον Jason Momoa, θα έπρεπε να είναι η Amber Heard. Αυτό είναι όλο. Κανείς δεν αγνοεί τι συμβαίνει στο Twitter-Verse, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αντιδράσετε σε αυτό ή να το λάβετε ως ευαγγέλιο ή να προσχωρήσετε στις επιθυμίες του. Πρέπει να κάνεις ό,τι είναι σωστό για την ταινία, και αυτό (σ.σ. η διατήρηση της Heard στη ταινία παρά τις αντιδράσεις) είναι πραγματικά το σημείο που καταλήξαμε.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για άρθρα και νέα από τον μαγικό χώρο του Κινηματογράφου!