Σε άρθρο του Vulture διαβάζει το Three Pixels Lab τις πιθανότητες το Venom: Let There Be Carnage να κυκλοφορεί τελικά το 2022.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του άρθρου, η πιθανότητα η Sony να καθυστερήσει το Venom: Let There Be Carnage έως τις 21 Ιανουαρίου 2022, είναι αρκετά μεγάλη, ενώ μπορεί να ακολουθήσουν και καθυστερήσεις για πάρα πολλά ακόμα μεγάλα projects της εταιρείας. Η αιτία της καθυστέρησης του Venom: Let There Be Carnage ίσως δυσαρεστεί αρκετούς οπαδούς. Όμως για το κοινό του Tom Hardy και του Venom, το Three Pixels Lab έχει πολύ ευχάριστα νέα.

Το Venom 2 δε θα είναι η τελευταία ταινία της σειράς. Σύμφωνα με δηλώσεις του Hardy που διαβάσαμε εδώ, ο ηθοποιός ανακοίνωσε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο για τουλάχιστον τρεις ταινίες του κλασικού και εμβληματικού αντιήρωα της Marvel. Στο Three Pixels Lab υποθέτουμε πως παρά τις πιθανότητες για καθυστέρηση, εάν το επερχόμενο Venom: Let There Be Carnage πάει καλά στις εισπράξεις, τότε μια τρίτη ταινία με τον Venom θα αποτελεί μονόδρομο για το στούντιο. Μπορείτε να δείτε το trailer του Venom 2 παρακάτω. Η ταινία θα κυκλοφορήσει προσεχώς στην Ελλάδα στα Village Cinemas.

Οι συντελεστές της ταινίας είναι οι εξής:

Σκηνοθεσία: Andy Serkis
Σενάριο: Kelly Marcel
Ιστορία από τους: Tom Hardy & Kelly Marcel
Βασισμένο στα comics της Marvel
Cast: Tom Hardy, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham και ο Woody Harrelson.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab όπου θα σας ενημερώσουμε εάν οι πιθανότητες να καθυστερήσει το Venom 2 υπερτερήσουν σε βαθμό επιβεβαίωσης.