Οι Dwayne “The Rock” Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot θέλουν ένα DC/Marvel Crossover να συμβαίνει, σύμφωνα με δηλώσεις των αστέρων του Red Notice που διαβάζει το Three Pixels Lab σε δημοσίευμα του People.

Ενθουσιασμένοι με την πρόσφατη συνεργασία τους στην πρόσφατη κωμωδία δράσης Red Notice για το Netflix, οι αστέρες πίσω από τους ρόλους των Black Adam, Deadpool και Wonder Woman, δήλωσαν πως θα ήθελαν να συνεργαστούν ξανά, αλλά αυτή τη φορά σε ένα DC/Marvel Crossover. Δείτε το trailer του Red Notice στο Three Pixels Lab κάνοντας κλικ εδώ. “Αυτό θα ήταν συναρπαστικό“, δήλωσε η Gadot που έπαιξε την Wonder Woman στην ομώνυμη ταινία του 2017 και στο sequel Wonder Woman 1984 του 2020.

Red NoticeΟ Ryan Reynolds που ερμηνεύει τον Deadpool για την Marvel δήλωσε τα εξής για μια συνεργασία του χαρακτήρα του με τους Black Adam και Wonder Woman της DC: “Αυτή είναι μια επιχείρηση σχέσεων. Απλώς πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε μερικές κλήσεις. Μου αρέσει!“. O Dwayne Johnson προχώρησε επίσης σε δηλώσεις αναφορικά σε ένα πιθανό DC/Marvel Crossover. “Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι να συμβεί, έστω και για μια στιγμή“.

Διαβάστε ακόμα: Όταν ο Reynolds αστειεύτηκε ότι η μητέρα του χρησιμοποιεί το λογαριασμό του στο OnlyFans

Red NoticeΗ περίληψη της ταινίας Red Notice που ένωσε τους Dwayne “The Rock” Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot και τους έκανε να ζητούν ένα DC/Marvel Crossover είναι η εξής: “Ένα κόκκινο σήμα της Ιντερπόλ είναι ένας παγκόσμιος συναγερμός για την καταδίωξη και τη σύλληψη των πιο καταζητούμενων εγκληματιών στον κόσμο. Αλλά όταν μια παράτολμη ληστεία φέρνει κοντά τον καλύτερο αναλυτή του FBI (Johnson) και δύο αντίπαλους κακοποιούς (ReynoldsGadot), κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.” Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 12 Νοεμβρίου 2021.

Θα θέλατε ένα DC/Marvel Crossover με τους παραπάνω ηθοποιούς να ερμηνεύουν τους χαρακτήρες των comic book που τους έκαναν γνωστούς; Γράψτε μας στα σχόλια!
Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!