Ο Tom Holland υπαινίσσεται ότι είναι έτοιμος να αποχωριστεί το ρόλο του Spider-Man.

Ο 25χρονος πλέον ηθοποιός έπαιξε για πρώτη φορά το γνωστό χαρακτήρα των Comic Books σε ηλικία 20 ετών το 2016. Τώρα, μετά από πέντε ταινίες σαν Spider-Man και μια έκτη με τίτλο Spider-Man No Way Home καθ’ οδόν, το Three Pixels Lab διαβάζει σε συνέντευξη του αστέρα με το GQ ότι κοιτάζει πέρα από το franchise της Marvel και είναι έτοιμος να αναλάβει νέους ρόλους. “Ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσω“, είπε ο Holland. “Ίσως το καλύτερο για τον Spider-Man είναι ότι κάνουν μια ταινία με τον Miles Morales. Πρέπει να λάβω υπόψη και τον Peter Parker, γιατί είναι σημαντικό μέρος της ζωής μου. Αλλά αν παίξω τον Spider-Man μετά από 30, τότε έχω κάνει κάτι λάθος“.

Δείτε το  εκρηκτικό επίσημο trailer του Spider-Man No Way Home στο Three Pixels Lab κάνοντας κλικ εδώ.

Ο Tom Holland βλέπει ακόμα το Spider-Man No Way Home σαν το τέλος του franchise του Spider-Man. “Όλοι το αντιμετωπίζαμε (την ταινία Spider-Man No Way Home) ως το τέλος ενός franchise, ας πούμε. Νομίζω ότι αν είχαμε την τύχη να ξαναβρεθούμε (σ.σ. να ερμηνεύουμε) αυτούς τους χαρακτήρες, θα βλέπατε μια πολύ διαφορετική εκδοχή. Δε θα ήταν πλέον η τριλογία του Homecoming. Θα του δίναμε λίγο χρόνο και θα προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό και να αλλάξουμε τονικά τις ταινίες. Αν συμβαίνει αυτό ή όχι, δεν ξέρω. Αλλά σίγουρα το αντιμετωπίζαμε (την ταινία Spider-Man No Way Home) σαν να έφτανε στο τέλος του και έτσι το ένιωθα”, διαβάζουμε στις δηλώσεις του.

Tom Holland James BondΟ γνωστός ηθοποιός έχει άλλες φιλοδοξίες και δεν το κρύβει ούτε στους συνεργάτες του. “Μιλάει συχνά για το ότι θέλει να γίνει ο James Bond“, λέει ο Jacob Batalon, συμπρωταγωνιστής του Holland στις ταινίες Spider-Man του MCU.  Αυτό βέβαια δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για τους αναγνώστες του Three Pixels Lab, καθώς όπως είδαμε σε παλαιότερο άρθρο μας, ο Tom Holland είναι έτοιμος να γίνει ο νέος James Bond.

Ο Holland εμφανίστηκε σε ραδιοφωνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένου Βασιλείου, όπου τον ρώτησαν αν θα έπαιζε τον James Bond εάν του ζητηθεί. Ο ηθοποιός δήλωσε με τεράστια χαρά πως θα έλεγε το “ναι” χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία κινηματογραφικά νέα!