Θετικό αντίκτυπο στο Hollywood θεωρεί η Scarlett Johansson πως είχε η μήνυση της κατά της Disney.

Scarlett Johansson Black WidowΌπως είδαμε σε παλαιότερο άρθρο του Three Pixels Lab, η Johansson κατέθεσε μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles κατά της Disney για υποτιθέμενη παράβαση της σύμβασης. Το συμβόλαιο της Johansson αναφέρει ότι ο μισθός της εξαρτάται από την επιτυχία στο box office της ταινίας στην οποία εμφανίζεται, στην προκειμένη περίπτωση του Black Widow. Ενώ άλλα στούντιο, όπως η Warner Bros., αποζημίωσαν τα συμβόλαια ηθοποιών τους, καλύπτοντας την απώλεια κερδών που προκλήθηκε από τις Ψηφιακές Κυκλοφορίες μέσω διανομής σε Yπηρεσίες Streaming, η Disney δεν ήταν πρόθυμη να κάνει το ίδιο για τους αστέρες της.

Scarlett JohanssonΣύμφωνα με άρθρο του People, η Johansson κατά τη διάρκεια του αφιερώματος της από την American Cinematheque το βράδυ της Πέμπτης, δήλωσε τα εξής για το θέμα της καταγγελίας της κατά της Disney: “Αισθάνομαι ως επί το πλείστον πολύ τυχερή που κανείς δε θα χρειαστεί να περάσει αυτό που πέρασα εγώ“. Την Πέμπτη, η ηθοποιός παρευρέθηκε στο 35ο ετήσιο αφιέρωμα της American Cinematheque προς τιμήν της στο ξενοδοχείο Beverly Hilton όπου συνοδευόταν από τον σύζυγό της Colin Jost.

Πιστεύετε πως η καταγγελία της Scarlett Johansson θα κάνει καλύτερες τις συνθήκες εργασίας στη Κινηματογραφική Βιομηχανία του Hollywood; Γράψτε μας στα σχόλια!
Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!