Η Sony Interactive Entertainment κυκλοφόρησε το δεύτερο επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Uncharted. Το νέο trailer διαρκεί δυόμιση λεπτά και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Μετά από καθυστέρηση έξι μηνών, η νέα ταινία Uncharted αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.

Η επερχόμενη ταινία, αντί να ακολουθήσει την πλοκή των παιχνιδιών του PlayStation, τα οποία μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει πάνω από 41 εκατομμύρια αντίτυπα, αφηγείται μια prequel ιστορία με τον Nathan Drake του Tom Holland, ως ένα νεαρό κυνηγό θησαυρού που μαθαίνει από τον μέντορά του Victor Sullivan του Mark Wahlberg.

Σε μία ανάρτηση που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο στον ιστότοπο του studio που βρίσκεται πίσω από τα εξαιρετικά επιτυχμένα παιχνίδια, Naughty Dog, ο σκηνοθέτης της ταινίας Ruben Fleischer (γνωστός και από τα Venom, Zombieland) είπε ότι έφτιαξε την ταινία τόσο για τους σκληροπυρηνικούς fans του παιχνιδιού, όσο και για όσους δεν είναι ακόμη εξοικειωμένοι με το franchise, ενώ πιστεύει ότι και οι δύο θα διασκεδάσουν εξίσου από αυτή την απίστευτα διασκεδαστική και γεμάτη δράση ταινία.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και ολόκληρο το νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Uncharted:

Η επερχόμενη ταινία Uncharted, αποτελεί τη πρώτη μεγάλου μήκους ταινία από την PlayStation Productions, ένα studio που δημιουργήθηκε από τη Sony Interactive Entertainment αποκλειστικά για να μεταφέρει μερικά από τα μεγαλύτερα αποκλειστικά της παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη, σε συνεργασία με τη Sony Pictures.

Η PlayStation Productions εργάζεται επίσης πάνω σε μια τηλεοπτική σειρά The Last of Us με το HBO, μια live-action ταινία Ghost of Tsushima με τον σκηνοθέτη του John Wick, Chad Stahelski, και μια τηλεοπτική σειρά Twisted Metal από τους σεναριογράφους του Deadpool, μεταξύ άλλων έργων.

Για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με το Uncharted καθώς και γενικότερα όλο το κινηματογράφο, μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab.gr.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι λόγος που τα χάλασε ο Rogen με τον Franco