Το Ψηλό Κορίτσι 2 (τίτλος στα αγγλικά: Tall Girl 2) είναι μια επερχόμενη αμερικανική ρομαντική εφηβική κωμωδία σε σκηνοθεσία Emily Ting σε σενάριο του Sam Wolfson. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ava Michelle, Sabrina Carpenter, Griffin Gluck, και Steve Zahn. Είναι η συνέχεια της ταινίας Tall Girl του 2019.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ για την ταινία Ψηλό Κορίτσι 2 παρακάτω στο άρθρο του Three Pixels Lab!

Στην περιγραφή του βίντεο διαβάζουμε την σύνοψη της ταινίας: “Μετά τον εμψυχωτικό της λόγο στον χορό του σχολείου, η Τζόντι (Έιβα Μισέλ) δεν είναι πια το “ψηλό κορίτσι” και μόνο – είναι διάσημη, έχει αυτοπεποίθηση και αγόρι και μόλις πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό σχολικό μιούζικαλ. Καθώς όμως νιώθει διαρκώς μεγαλύτερη πίεση που έχει γίνει δημοφιλής, το ίδιο μεγαλώνουν και οι ανασφάλειές της. Γεννιούνται λοιπόν νέες σχέσεις, ενώ οι παλιές δοκιμάζονται. Καθώς ο κόσμος που έχτισε αρχίζει να καταρρέει, η Τζόντι συνειδητοποιεί ότι με το να ορθώσει το ανάστημά της έκανε μόνο την αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάζει το Three Pixels Lab σε άρθρο, την 1η Δεκεμβρίου 2020, το Netflix επέλεξε τον Sam Wolfson για να γράψει τη συνέχεια του Tall Girl, με την Ava Michelle να επιστρέψει σαν Jodi. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 12 Απριλίου 2021 και ολοκληρώθηκαν στις 21 Μαΐου 2021, στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου 2022 στο Netflix.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!