Η ταινία The Northman (Ο Άνθρωπος απ’ τον Βορρά) έρχεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες! Παρακάτω στο άρθρο του Three Pixels Lab μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους.

Το The Northman είναι μια επερχόμενη αμερικανική επική ιστορική ταινία σε σκηνοθεσία Robert Eggers, σε σενάριο από κοινού από τον Eggers και τον Sjón και βασίζεται στον θρύλο του Amleth. Τοποθετείται στις αρχές του δέκατου αιώνα στην Ισλανδία, με πρωταγωνιστή τον Alexander Skarsgård στο ρόλο του Βίκινγκ πρίγκιπα Amleth, ο οποίος ξεκινά μια αποστολή εκδίκησης μετά τη δολοφονία του πατέρα του από τον θείο του. Οι Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk και Willem Dafoe εμφανίζονται στην ταινία σε δευτερεύον ρόλους. Τα γυρίσματα του The Northman πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Αυγούστου και Δεκεμβρίου 2020 στην Ιρλανδία, σε τοποθεσίες σε όλη τη Βόρεια Ιρλανδία και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.

Τον Οκτώβριο του 2019, ανακοινώθηκε ότι ο Robert Eggers θα σκηνοθετήσει το επικό έπος εκδίκησης των Βίκινγκς, το οποίο θα έγραφε επίσης μαζί με τον Sjón. Η Nicole Kidman, ο Alexander Skarsgård, η Anya Taylor-Joy, ο Bill Skarsgård (ο αδερφός του Alexander) και ο Willem Dafoe ήταν σε συζητήσεις για να συμμετάσχουν στην ταινία. Η επιβεβαίωση για την συμμετοχή τους ήρθε Δεκέμβριο, μαζί με την προσθήκη του Claes Bang στο καστ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!