Η ταινία Elvis κυκλοφορεί στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 23 Ιουνίου 2022 και παρακάτω στο άρθρο του Three Pixels Lab μπορείτε να δείτε το trailer της με ελληνικούς υπότιτλους!

Η περίληψη της ταινίας Elvis σύμφωνα με την περιγραφή του παραπάνω βίντεο στο YouTube είναι η εξής: “Η ταινία εξερευνά τη ζωή και τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ (Μπάτλερ), μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ (Χανκς). Η ιστορία εμβαθύνει στην πολύπλοκη δυναμική μεταξύ του Πρίσλεϊ και του Πάρκερ, των οποίων η σχέση μετρά πάνω από 20 χρόνια, από την ανάδειξη του Πρίσλεϊ μέχρι την εκτίναξη της φήμης του, με φόντο το εξελισσόμενο πολιτιστικό τοπίο και την “απώλεια της αθωότητας” στην Αμερική. Στο επίκεντρο αυτής της διαδρομής βρίσκεται ένας από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς ανθρώπους στη ζωή του Έλβις, η Πρισίλα Πρίσλεϊ (Ολίβια ΝτεΤζόντζ).

Σε σκηνοθεσία Baz Luhrmann και με πρωταγωνιστές τους Tom Hanks, Austin Butler, Olivia DeJonge, Kodi Smit-McPhee, David Wenham, Dacre Montgomery, Luke Bracey, Richard Roxburgh, Natasha Bassett, Kate Mulvany η αναμενόμενη ταινία για την ζωή του “Βασιλιά του Ροκ εντ Ρολ”, κυκλοφορεί από 23 Ιουνίου 2022 στα Village Cinemas.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!