Η ταινία Memory (που κυκλοφοράει στην Ελλάδα με τίτλο Η Μνήμη του Δολοφόνου) με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson κυκλοφορεί σύντομα στους κινηματογράφους και παρακάτω στο άρθρο του Three Pixels Lab μπορείτε να δείτε το trailer της με ελληνικούς υπότιτλους!

Η πλοκή της ταινίας Η Μνήμη του Δολοφόνου είναι η εξής: “Ο Άλεξ Λιούς (Λίαμ Νίσον) είναι ένας έμπειρος εκτελεστής, φημισμένος για την διακριτική του ακρίβεια. Όταν αρνηθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, μετατρέπεται σε στόχο και πρέπει να κυνηγήσει όσους τον θέλουν νεκρό. Ο βετεράνος πράκτορας του FBI (Γκάι Πιρς), η Λίντα Άμιστεντ και ο μεξικανός κατάσκοπος Χιούγκο Μάρκεζ (Χάρολντ Τόρες) αναλαμβάνουν να ακολουθήσουν το σωρό πτωμάτων που αφήνει στο πέρασμά του ο Άλεξ. Κυνηγημένος από εγκληματίες και FBI, o Άλεξ έχει όλα τα εφόδια να ξεφύγει, εκτός από ένα – παλεύει με την απώλεια μνήμης που επηρεάζει κάθε του κίνηση και δυσκολεύει το στόχο του. Όσο οι λεπτομέρειες θολώνουν και οι εχθροί πλησιάζουν, ο Άλεξ υποχρεώνεται να αμφισβητήσει κάθε του κίνηση και ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί.

Το Memory είναι σε σκηνοθεσία Martin Campbell, ενώ συμμετέχουν στο πλευρό του Liam Neeson οι Monica Bellucci, Guy Pearce, Ray Stevenson, Taj Atwal, Louis Mandylor και Stella Stocker.

Η Μνήμη του Δολοφόνου (Memory) κυκλοφορεί από 28 Απριλίου 2022 στα Village Cinemas.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!