fbpx

Rise of Skywalker: Το καλύτερο τέλος για την Rey σύμφωνα με την Daisy Ridley

Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια Daisy Ridley, το Star Wars: The Rise of Skywalker (2019), έδωσε στον χαρακτήρα της, την Rey, το καλύτερο δυνατό τέλος. Η ταινία αυτή, σκηνοθετημένη από τον αναγνωρισμένο J. J. Abrams, όχι μόνο ήταν το τέλος της νέας sequel τριλογίας για το Star Wars, που ξεκίνησε το 2015 με το Star Wars: The Force Awakens, αλλά έκλεισε και όλο το Skywalker saga.

Rise of Skywalker Poster
Το πόστερ του Star Wars: Rise of Skywalker.

Η καινούρια τριλογία της Disney και της Lucasfilm, όχι μόνο έφερε ξανά κοντά μας παλιούς αγαπημένους χαρακτήρες, όπως ο Luke Skywalker(Mark Hamill), η Leia Organa (Carrie Fisher) και ο Han Solo (Harrison Ford) αλλά εισήγαγε και στο σύμπαν του Star Wars καινούριους. Οι ταινίες, ακολούθησαν την ιστορία της ορφανής ρακοσυλλέκτριας Rey (Daisy Ridley), του πρώην Stormtrooper Finn (John Boyega), του πιλότου της αντίστασης Poe Dameron (Oscar Isaac) καθώς και του ηγέτη του First Order Kylo Ren/Ben Solo (Adam Driver), ενώ κύριος κορμός της τριλογίας, ήταν η πορεία της Rey από μία απλή ρακοσυλλέκτρια σε τελευταίο Jedi μαθητευόμενο του Luke.

Ένα από τα μεγάλα μυστήρια που έθεσε η νέα τριλογία, ήταν η αλήθεια για την οικογένεια της Rey. Στην δεύτερη ταινία της τριλογίας, το Star Wars: The Last Jedi (2017) ο Rian Johnson μας είχα αφήσει να πιστεύουμε πως το παρελθόν της Rey είναι ασήμαντο, παρόλα αυτά, αποκαλύφθηκε στο Rise of Skywalker, πως τελικά ήταν η χαμένη εγγονή του αυτοκράτορα Palpatine. Όταν η Rey έμαθε για την καταγωγή της, επέλεξε να μην ακολουθήσει τους προγόνους της στη σκοτεινή πλευρά της δύναμης και παρέμεινε στην πλευρά της οικογένειας Skywalker, αφού ύστερα από όταν έθαψε τα φωτόσπαθα του Luke και της Leia στον Tatooine, συστήθηκε ως “Rey Skywalker“. Οι απόψεις για το τέλος της ταινίας διίστανται, καθώς πολλοί θεατές θεώρησαν πως δεν ήταν ισάξια με τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς, ενώ άλλοι θεώρησαν πως ήταν το ιδανικό κλείσιμο για τον χαρακτήρα της Rey, όπως και η ίδια η Daisy Ridely.

Σε μία συνέντευξή της στο IGN, που η πρωταγωνίστρια μοιράστηκε τις σκέψεις της για το Rise of Skywalker, το χαρακτήρισε ως “τέλειο κλείσιμο” για τον χαρακτήρα της και μίλησε για την πιθανή συνέχεια της ιστορίας της Rey. Συγκεκριμένα είπε:

“Πιστεύω για μένα η ομορφιά του ένατου επεισοδίου, είναι πως τελειώνει με πολλή ελπίδα και πολλή δυνητικότητα. Η μεγάλη μάχη ήταν στα επεισόδια VII, VIII και IX. Πραγματικά πιστεύω πως η Rey, πιθανότατα τρέχει σε κάποιο δάσος περνώντας καλά[μετά τα γεγονότα του Rise of Skywalker]. Νιώθω εντελώς, εντελώς ικανοποιημένη με το πώς η ιστορία τελείωσε. Απλά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει που δεν έπρεπε εγώ να κάνω. Επίσης, υπάρχουν πολλοί φοβεροί χαρακτήρες στο Star Wars, που είναι ένα κάπως καταπληκτικό πράγμα. Έβλεπα το νέο επεισόδιο από το Mandalorian και είναι ακριβώς όπως τα μέρη που μπορεί να πάει πέρα από αυτά ακόμη και τώρα που είναι τόσο συναρπαστικό”

J. J. Abrams
Ο σκηνοθέτης J. J. Abrams.

Η Daisy Ridley επίσης, είχε μιλήσει παλαιότερα σχετικά με το αν θα ξανά έπαιζε ποτέ την Rey σε μια συνέντευξή της στο Jimmy Kimmel Live!, όπου ανέφερε πως δεν είναι εντελώς απίθανο, παρόλα αυτά θεωρεί πως το Rise of Skywalker έκλεισε την ιστορία του χαρακτήρα της πολύ καλά. Ενώ φαίνεται πως η ηθοποιός είναι έτοιμη να αφήσει πίσω το ρόλο της στο Star Wars, πριν λίγο καιρό παραδέχτηκε πως δεν είχε και πολύ δουλειά από τότε που τελείωσε με τη νέα τριλογία. Ευτυχώς βέβαια, έχει καταφέρει να ξεφύγει από τον χαρακτήρα της, καθώς θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί με τον Tom Holland στο επερχόμενο Chaos Walking.

guest
0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια
Eneba Many GEOs

READ MORE

FIND US ON

6,494FansLike
727FollowersFollow
298FollowersFollow
1,930SubscribersSubscribe