Ο Russell Crowe επιτέλους μας ενημέρωσε για το λόγο που απέρριψε το ρόλο του Wolverine στην ταινία X-Men του Bryan Singer.

russell crowe hugh jackmanΟ ηθοποιός ήταν η κορυφαία επιλογή του σκηνοθέτη για να παίξει τον αγαπημένο μεταλλαγμένο χαρακτήρα των comic books, αλλά απέρριψε την προσφορά. Όπως σας μεταφέραμε στο μεγάλο αφιέρωμά μας για τον Hugh Jackman, o λόγος που ο ηθοποιός έπαιξε το χαρακτήρα του Wolverine για πρώτη φορά, ήταν έπειτα από παρότρυνση του Crowe. Ο Αυστραλός ηθοποιός Russell Crowe είχε πρόταση από το σκηνοθέτη Bryan Singer να παίξει το ρόλο του Wolverine στους X-Men. Ο Crowe όμως την απέρριψε και πρότεινε στον Singer το χρόνιο φίλο του, Hugh Jackman. Αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος ρόλος του Hugh Jackman και ο πρώτος που έκανε στη Βιομηχανία του Hollywood.

“Ο Bryan (Singer) ήταν φίλος μου εκείνη την περίοδο και πραγματικά με πίεζε (να παίξω τον Wolverine). Όμως εάν θυμάστε, ο Maximus (ο χαρακτήρας που έπαιξε ο Crowe στο θρυλικό Gladiator), είχε ένα λύκο για συντροφιά. Εκείνη την περίοδο πίστευα ότι θα γίνει μεγάλο θέμα. Οπότε είπα το όχι επειδή δεν ήθελα να γίνω ο ‘Wolfy’, όπως λέμε ‘Mr Wolf’“, δήλωσε ο Crowe κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στην αυστραλιανή πρωινή εκπομπή Fitzy and Wippa. Wolfy είναι ο μικρός λύκος στα αγγλικά, αλλά παράλληλα είναι ομόηχο του υποκοριστικού που χρησιμοποιείται για τον Wolverine: Wolvie. Τουλάχιστον, ο Russel Crowe δε μετάνιωσε για την επιλογή του να πει “όχι” στο ρόλο όπως οι μεγάλοι αστέρες που είδαμε σε προηγούμενο άρθρο μας.

gladiator wolfΤέλος, αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι ο “λύκος” που εμφανίζεται ως πιστός φίλος του Maximus στο Gladiator, ερμηνεύτηκε από την αξιαγάπητη Kyte. Η Kyte στη πραγματικότητα δεν είναι λύκος, αλλά ένας θηλυκός Βέλγικος Ποιμενικός σκύλος, παραλλαγής Tervuren.

Διαβάστε ακόμα: 5 φορές που είδαμε σε ταινίες μέλη του συνεργείου να εμφανίζονται μπροστά στις κάμερες