Όπως πληροφορούμαστε στο Three Pixels Lab (από άρθρο του The Hollywood Reporter), η ταινία Zack Snyder’s Justice League διέρρευσε κατά λάθος στο HBO Max, 10 ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία της στη πλατφόρμα streaming.

Justice League Snyder CutΗ αυστηρώς ακατάλληλη ταινία της DC ανέβηκε στην πλατφόρμα του HBO Max στη θέση της οικογενειακής ταινίας Tom and Jerry λόγω κάποιας επιπλοκής. Το λάθος όμως διορθώθηκε σύντομα σύμφωνα με εκπρόσωπο της WarnerMedia. Ένας χρήστης του Twitter, μετέφερε ότι προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στο Tom and Jerry στην αρχική οθόνη της υπηρεσίας streaming και πατώντας play να ξεκινήσει την προβολή της ταινίας που επέλεξε. Στην οθόνη του, όμως, ξεκίνησε να παίζει η ταινία του Zack Snyder. Το παραπάνω γεγονός δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, καθώς συνέβη σε πολλούς συνδρομητές του HBO Max.

Justice LeagueΔυστυχώς για τους οπαδούς του Snyder, το 3PL μετέφερε σε άρθρο δηλώσεις του σκηνοθέτη, που είπε πως δεν είναι στα σχέδιά του αυτή την περίοδο να κάνει κι άλλες ταινίες με τους εμβληματικούς superheroes της DC, χωρίς όμως να είναι αντίθετος σε κάποια συνεργασία στο μέλλον. Ωστόσο το Snyder Cut θα διαρκεί πάνω από τέσσερις ώρες, πράγμα που ίσως είναι ένα ωραίο φινάλε για τους θαυμαστές.

Όπως ενημερωθήκατε από το 3PL, το Zack Snyder’s Justice League θα είναι διαθέσιμο για stream ως ένα κομμάτι και όχι ως τέσσερα, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει στο HBO Max από τις 18 Μαρτίου.