#RestoreTheSnyderVerse: Πανικός στο Twitter για επιστροφή του Snyder

Με τη φράση #RestoreTheSnyderVerse να κυριαρχεί ασταμάτητα στις τάσεις του Twitter σε όλο το κόσμο τις τελευταίες μέρες, οπαδοί του Snyder ζητούν με μια κοινή διαδικτυακή φωνή από τη Warner Bros. να προσλάβει ξανά το σκηνοθέτη.

To Three Pixels Lab διακρίνει πως οι στο Twitter με τη φράση #RestoreTheSnyderVerse δεν έχουν σταματήσει τις τελευταίες μέρες. Κοινό αίτημα των χρηστών που διαμοιράζονται αυτή τη φράση είναι να αφήσει η Warner Bros. τον Zack Snyder να ολοκληρώσει το πλήρες όραμά του για ένα DCEU χωρίς παρεμβολές της εταιρείας. Όλα ξεκίνησαν όταν η Ann Sarnoff της WarnerMedia δήλωσε πως η εταιρεία δεν έχει σχέδια να προσλάβει ξανά τον Zack Snyder για άλλες ταινίες με τους χαρακτήρες της DC Comics. Θα θέλατε να δείτε κι άλλες ταινίες με το χαρακτηριστικό slow motion του Snyder για τη WarnerMedia;

Snyder Cut PostersΣίγουρα, όμως, θα έχετε περιέργεια με το πόση διάρκεια έχει το slow motion στο Zack Snyder’s Justice League. Μπορείτε να το μάθετε στο άρθρο μας εδώ. “Εκτιμώ ότι (οι οπαδοί μέσω της διάδοσης της φράσης #RestoreTheSnyderVerse) δείχνουν την αγάπη τους για τη δουλειά του Zack και είμαστε πολύ ευγνώμονες για τις πολλές συνεισφορές του στη DC. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπόρεσε να φέρει στη ζωή την έκδοσή του για Justice League γιατί αυτό δεν ήταν στο σχέδιο πριν από περίπου ένα χρόνο“, διαβάζει το 3PL στις δηλώσεις της Sarnoff. “Με αυτό (το Snyder Cut της Justice League) έρχεται η ολοκλήρωση της τριλογίας του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κάναμε, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τα σχέδια που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή για όλους τους πολυδιάστατους χαρακτήρες της DC.

Snyder CutΣτη συνέχεια η Ann Sarnoff δήλωσε πως τα επόμενα σχέδια που είναι υπό ανάπτυξη περιέχουν ταινίες, σειρές, περιεχόμενο για το HBO Max και videogames από τον κόσμο και τους χαρακτήρες της DC Comics. Αν θέλετε να μάθετε πρώτοι για όλες αυτές τις νέες κυκλοφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab!

Διαβάστε ακόμα: Ποια ατάκα του Snyder Cut αποτελεί αυτοσχεδιασμό του Jared Leto;

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Κλείνει το store του PlayStation 3 μετά από 15 χρόνια – ΦΗΜΗ

Η Acer δέχτηκε επίθεση από ransomware “αξίας 50 εκατομμύριων”

Το Dying Light 2 θέλει να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021

FIND US ON

6,187Fans
727Followers
301Followers
1,880Subscribers