Το What if…? θα είναι η επόμενη σειρά που θα δούμε φέτος από την Marvel και το MCU. Η σειρά θα ξεκινήσει στις 11 Αυγούστου και ήδη έχει προσελκύσει πολύ το φανατικό κοινό των προηγούμενων σειρών της Marvel που βγήκαν φέτος το καλοκαίρι

Το What if, που θα εμπνευστεί από τα κόμικς με το ίδιο όνομα, θα αναστρέφει πολλά από τα σενάρια του Marvel Cinematic Universe και θα επαναπροσδιορίζει όλα τα διάσημα γεγονότα από τις ταινίες με απροσδόκητους τρόπους. Η σειρά θα εξερευνάει μια κεντρική στιγμή από το MCU και θα αλλάξει την ροή του γεγονότος δείχνοντας τις συνέπειες λόγω της αλλαγής αυτής και οδηγώντας σε μία παράλληλη πραγματικότητα.

Οι πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν αυτή την στιγμή όσον αφορά στο κεντρικό γεγονός που θα βασίζεται το κάθε επεισόδιο θα προβληθούν παρακάτω αλλά αν δεν θέλετε να γνωρίζετε, προς αποφυγή spoiler μην συνεχίσετε την ανάγνωση.

Επεισόδιο 1: Captain Carter

what if...?

Το επεισόδιο θα καλύψει ένα εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα όπου η Peggy έλαβε τον ορό υπερ-στρατιώτη αντί του Steve Rodgers (Captain America). Είναι επίσης σαφές από το τρέιλερ ότι σε αυτό το επεισόδιο θα περιλαμβάνεται μια εμφάνιση από τον Doctor Strange.

Επεισόδιο 2: Iron Man και Killmonger

what if...?

Αυτό το επεισόδιο της σειράς What if…? θα εξερευνήσει μια εναλλακτική πραγματικότητά στην οποία ο Tony Stark στην πρώτη ταινία Iron Man σώζεται από τον Killmonger. Αυτό το συμβάν βέβαια μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις στο MCU καθώς ο Tony Stark θα μπορούσε να μην γίνει ποτέ Iron Man.

Eπεισόδιο 2: Ζόμπι στο MCU

what if...?

Δεν θα μπορούσε  να υπάρχει σειρά με εναλλακτικές πραγματικότητες και παράλληλα σύμπαντα αν μέσα σε αυτά δεν υπήρχε ένα επεισόδιο ζόμπι. Υπόθεση δεν γνωρίζουμε αλλά από ότι φαίνεται θα δούμε σίγουρα τον Iron Man σε ζόμπι.

Επεισόδιο 4: T’chala αν ήταν ο Star Lord
what if...?

Και οι  δύο ήρωες είναι ιδιαίτερα αγαπητοί, ίσως όμως ο T’chala λίγο παραπάνω μετά τον θάνατο του Chadwick Boseman. Tι θα γίνονταν λοιπόν αν ο Star Lord (Guardians of The Galaxy) ήταν ο βασιλιάς της Wakanda;

Στο επεισόδιο αυτό θα δούμε την τελευταία ερμηνεία του Chadwick Boseman ως T’chala

Επεισόδιο 5: Οι Avengers αποτελούνται από άλλους σούπερ ήρωες
whatif...?

Υπάρχει ένα στιγμιότυπο στο trailer της σειράς What if…? στο οποίο οι Avengers εκείνης της πραγματικότητας θα αποτελούνται από τους Gamora, Star-Lord, Black Panther, και Thor και ενώ η αντίστοιχη σκηνή στην ταινία είχε φόντο την Νέα Υόρκη εδώ φαίνεται να έχει αλλάξει η τοποθεσία

Επεισόδιο 6: Clint Barton ως Hulk
what if...?

Όπως και στο επεισόδιο 4, έτσι και στο 6 η σειρά θα ασχοληθεί με το πως θα ήταν η πραγματικότητα αν ο Clint Barton (Hawkeye) ήταν ο Hulk.

Επεισόδιο 7: Ο Spider Man θα είναι ο Spider Supreme
what if...?

Αυτό το επεισόδιο υπάρχει πιθανότητα να είναι ένα από τα πιο τρελά επεισόδια στην επερχόμενη σειρά της Marvel. Θα δούμε ένα υποθετικό σενάριο στο οποίο ο Peter Parker θα διαθέτει τις δυνάμεις και του Spider-Man και του Doctor Strange.

Επεισόδιο 8: Loki the Worthy

what if ...?

Ο Loki είναι ίσως ο πιο αντιφατικός χαρακτήρας στο MCU θεός της εξαπάτησης αγαπήθηκε ιδιαίτερα σε όλες τις ταινίες της Marvel και εξιλεώθηκε στην σειρά που προβλήθηκε φέτος που ήταν αφιερωμένη πάνω του. Πως θα ήταν όμως ο κόσμος αν ο Loki ήταν ικανός και άξιος να σηκώσει το σφυρί του Thor;

Αυτά είναι τα νέα που έχουμε αναφορικά με τα επεισόδια του What if…? Σκηνοθέτης είναι ο Bryan Andrews, με τον Ashley Bradley να είναι στο σενάριο ενώ μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο trailer παρακάτω: