Όπως ενημερώνεται το Three Pixels Lab, κυκλοφόρησαν Character Posters του Arcane, τα οποία μας παρουσιάζουν τους Champions του League of Legends που θα δούμε στο Animation του Netflix.

Η ανακοίνωση του Arcane, έγινε μερικούς μήνες νωρίτερα με ένα Trailer που μας προϊδεάζει πως θα δούμε την ιστορία προέλευσης δύο από τους πιο αγαπημένους champions του παιχνιδιού, της Vi και της Jinx. Το Trailer ξεκινάει με μια μάχη μεταξύ της Vi και της Jinx, οι οποίες στο παιχνίδι είναι αιώνιες εχθροί μεταξύ τους. Στο Trailer είδαμε επίσης μερικούς αγνώστους χαρακτήρες να περιφέρονται στο παρασκήνιο. Οι γρήγορες σκηνές της μάχης τελειώνουν με θέα από ψηλά του Piltover, της μηχανικής πόλης από την οποία προέρχονται και οι δύο κύριοι χαρακτήρες. Το Τrailer μπορείτε να το βρείτε σε άρθρο του Three Pixels Lab κάνοντας κλικ εδώ, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα νέα Character Posters.

Όπως παρατηρούμε στα Character Posters του Arcane, στο Animation του Netflix για το League of Legends έρχονται πολλοί από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, ενώ παρατηρούμε και μερικούς χαρακτήρες οι οποίοι δεν έχουν εμφανιστεί στο παιχνίδι. Η κεντρική πλοκή του Arcane θα επικεντρωθεί στην αντιπαλότητα των Vi (η οποία θα έχει την φωνή της Hailee Steinfeld) και Jinx (με φωνή Ella Purnell).

ArcaneΟι νέες αφίσες, λοιπόν, επιβεβαιώνουν την παρουσία των ήδη γνωστών Viktor (με φωνή του Harry Lloyd), Jayce (φωνή: Kevin Alejandro) και Caitlyn (με την φωνή της Katie Leung). Οι τρεις χαρακτήρες που παρουσιάζονται στις αφίσες και δεν είναι ακόμα γνωστοί Champions αλλά θα μπορούσαν να γίνουν στο μέλλον, εάν η σειρά αποδειχθεί επιτυχής είναι οι εξής: ο Silco (με την φωνή του Jason Spisak), Mel (φωνή: Toks Olagundoye) και Vander (φωνή: JB Blanc). Κάθε χαρακτήρας πήρε τη δική του αφίσα, που σημαίνει ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ιστορία προέλευσης των Vi και Jinx.

Δείτε παρακάτω τα Character Posters του Arcane!

Mείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!