Ήδη αρκετό hype περιτριγυρίζει την τηλεοπτική μεταφορά ενός εκ των καλύτερων βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, που ακούει στο όνομα The Last Of Us. Την υλοποίηση του project έχει αναλάβει το HBO, και το cast το διαμορφώνουν μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας.

Το πασίγνωστο δίδυμο των Joel και Ellie έχουν αναλάβει αντίστοιχα οι Pedro Pascal και Bella Ramsey, τον Tommy θα ενσαρκώσει ο Gabriel Luna, τη Marlene η Merle Dandridge, τη Tess η Anna Torv, και τη Sarah η Nico Parker.

Εντός των τελευταίων ημερών λοιπόν, έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς. Χθες είδαμε και το πρώτο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από ένα μπαλκόνι καθώς γυρίζονταν μια σκηνή.

Παρακάτω θα δείτε και κάποιες επιπλέον φωτογραφίες της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου:

Η τηλεοπτική σειρά του HBO, The Last Of Us, έχει στόχο να τελειώσει τα γυρίσματα τον Ιούνιο του 2022, κάτι που σημαίνει ότι είτε θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2022, είτε αρχές του 2023. Όπως και να έχει, οι προσδοκίες μας με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, είναι αρκετά υψηλές και πιστεύουμε ότι υπάρχει καλός λόγος.

Για περισσότερα νέα σχετικά με την πολυαναμενόμενη σειρά, μείνετε συντονισμένοι στο threepixelslab.gr.