Μπορεί το Daredevil να έχει μείνει στον πάγο εδώ και λίγα χρόνια και οι fans να ζητούν διακαώς την συνέχεια του αλλά  φαίνεται πως  ο πρωταγωνιστής της σειράς δεν καίγεται να συνεχίσει η σειρά από εκεί που τελείωσε.

«Το μόνο πράγμα που θα έλεγα είναι πως δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε», είπε ο Cox. “Νομίζω… πως όπως συμβαίνει με τα περισσότερα project στο MCU αυτή τη στιγμή, εκμεταλλευόμενοι το multiverse να δημιουργήσουμε μία εναλλακτική πραγματικότητα. Ξέρετε όπως έκαναν στο Spider-Man No Way Home και Into the Spider-Versε οπότε είναι μια καλή στιγμή για να το έχουμε αυτό, ξέρετε, έχουν περάσει μερικά χρόνια, , και τώρα δεν ξέρω ποια είναι τα πλάνα του MCU για το Daredevil, αλλά ίσως θα μπορούσε να γίνει ελαφρώς διαφορετικό .Ξέρεις τι έστειλα σε έναν από τους φίλους μου όταν έμαθα ότι όλα αυτά συμβαίνουν; «Ξαναγεννήθηκε». Αυτά δήλωσε πρόσφατα ο ηθοποιός σε μία συνέντευξή του.daredevil

Όπως καταλαβαίνουμε ο ηθοποιός επιθυμεί την επιστροφή του στη σειρά αλλά θα ήθελε για να κολλήσει καλύτερα με το υπόλοιπο MCU να χρησιμοποιειθεί το multiverse και οι δυνατότητες του στο project. Ο Charlie Cox έχει αναφέρει πως θα κάνει guest εμφανίσεις και σε άλλα project του MCU με το πιο πιθανό σενάριο να είναι οι σειρές She-Hulk και Echo. Με την επιστροφή βέβαια του Daredevil το πιο πιθανό είναι σιγά σιγά να δύομε και τους υπόλοιπούς Defenders να γυρίζουν σε διάφορα projects. Σίγουρα πάντως θα έχουμε σύντομα νεότερα μιας και οι σειρές αυτές αποχώρισαν από το Netflix με σκοπό να πάνε στο Disney+.

Η υπόθεση της σειράς είναι η εξής:daredevil

Ο πρώτος κύκλος ακολουθεί τον Ματ Μέρντοκ, ο οποίος εργάζεται ως δικηγόρος κατά τη διάρκεια της μέρας, να χρησιμοποιεί τις οξυμένες αισθήσεις του που απέκτησε μετά την τύφλωσή του όταν ήταν παιδί για να καταπολεμήσει το έγκλημα στη γειτονιά του Χελς Κίτσεν της Νέας Υόρκης, ως ο μασκοφόρος Daredevil κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ προσπαθεί ταυτόχρονα να αποκαλύψει μια συνωμοσία του υποκόσμου της οποίας ηγείται ο Γουίλσον Φισκ.