fbpx

Sound Blaster Katana V2: Ανακοινώθηκε η νέα soundbar της Creative

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην αγορά της Sound Blaster Katana V2, διάδοχου του πρώτου Sound BlasterX Katana, το οποίο θεωρήθηκε από πολλούς ως το απόλυτο soundbar για gaming. Πλήρως ανασχεδιασμένη με ένα ολοκαίνουργιο και κομψό form factor, η Katana V2 προσφέρει 68% περισσότερη ισχύ από την προκάτοχό της, διαθέτει βελτιωμένη δυναμική ήχου και μεταμορφώνει την εμπειρία των ακουστικών με Super X-Fi Headphone Holography – αυτή η νέα Katana είναι ένα μοναδικό όπλο για gamers σε PC αλλά και σε κονσόλες.

Η Sound Blaster Katana V2 αποτελεί το αποκορύφωμα των καλύτερων τεχνολογιών ήχου της Creative, καθώς ζωντανεύει το gaming και τις ταινίες μέσω της 5,1 αναπαραγωγής  καναλιών. Με την υπογραφή ενός high-end Sound Blaster, που έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία ήχου, η Katana V2 διατηρεί τον καταξιωμένο σχεδιασμό τριών ενισχυτών της προκατόχου της, όπου κάθε ένας από τους 5 οδηγούς τροφοδοτείται ξεχωριστά από το multi-core DSP controller που μόνο η Creative διαθέτει. Η ποιότητα του ήχου βελτιώνεται περαιτέρω μέσω βελτιωμένων υφασμάτινων tweeters με θόλους για καθαρότερα και πιο εκλεπτυσμένα υψηλά, και ένα μεγαλύτερο, πιο επιβλητικό subwoofer για βαθύτερη αλλά επιβλητική απόδοση των μπάσων.

Ta kalitera kinita 2021

Για τους χρήστες που προτιμούν να απομονωθούν ή να παίξουν αργά το βράδυ χωρίς να ενοχλούν, η Super X-Fi Headphone Holography, πολυβραβευμένη τεχνολογία που αναδημιουργεί την ηχητική σκηνή ενός πολυτελούς συστήματος υψηλών προδιαγραφών στα ακουστικά, είναι η επιτακτική λύση. Ενσωματωμένη πλέον, στη Sound Blaster Katana V2 μέσω του Super X-Fi UltraDSP chip, επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν ολογραφικό ήχο που είναι εξατομικευμένος ανάλογα με τον τρόπο που οι ίδιοι επιθυμούν και να απολαύσουν ένα πρωτοφανές επίπεδο ρεαλισμού καθώς βυθίζονται πλήρως σε μια ταινία ή καταδύονται κατευθείαν στο πεδίο της μάχης του παιχνιδιού τους.

Ο εντοπισμός εχθρών γίνεται ευκολότερος από ποτέ-με τη λειτουργία SXFI BATTLE, μια λειτουργία ήχου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει στους παίκτες FPS ένα πρωτοφανές πλεονέκτημα σε βελτιωμένα ηχητικά σήματα, τόσο για την κατεύθυνση όσο και για την απόσταση. Υπάρχει επίσης η λειτουργία Scout Mode, γνωστή στα Sound Blaster,  που επικεντρώνεται στην ανίχνευση ήχου, έτσι ώστε οι αντίπαλοι να ακούγονται πριν εμφανιστούν καν στην οθόνη.

Με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή Dolby Audio, οι χρήστες απολαμβάνουν την κινηματογραφική εμπειρία όχι μόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και κατά την προβολή ταινιών σε streaming πλατφόρμες όπως τα Netflix, Disney+, Amazon Prime.

Η Sound Blaster Katana V2 μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ακούγεται και να είναι όπως ακριβώς αρέσει στο χρήστη της. Κατά τη σύνδεσή τους με την εφαρμογή Creative (τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά), οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από διάφορες ρυθμίσεις EQ και να συντονίσουν τον ήχο με τη σουίτα Acoustic Engine. Επιπλέον, η επανασχεδιασμένη λωρίδα RGB διαθέτει διάφορες επιλογές λειτουργίας φωτισμού σε 16,8 εκατομμύρια χρώματα, οι οποίες διαισθητικά αντιδρούν στο περιεχόμενο αναπαραγωγής. Αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν ως προσαρμοσμένα προφίλ είτε στην εφαρμογή είτε στα προγραμματιζόμενα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο.

Επιπλέον, διαθέτει πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, με HDMI ARC και οπτικές θύρες, ασύρματο Bluetooth 5.0, θύρα USB-C για υποστήριξη ήχου USB, 3.5mm AUX-in και SXFI-out για πιστοποιημένα προϊόντα Super X-Fi. Είναι επίσης συμβατή με επιτραπέζιους υπολογιστές και κονσόλες, όπως PC, Mac, PS5, PS4, Xbox Series X και S, Xbox One και Nintendo Switch.

Συνολικά, η Sound Blaster Katana V2 παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας που υπερβαίνει αυτό που αναμένεται από μια ηχομπάρα παιχνιδιών. Η Sound Blaster Katana V2 έρχεται στην τιμή των 329,99€ στο Creative.com.

spot_img
guest
0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια
spot_img
Eneba Many GEOs

READ MORE

FIND US ON

6,485FansLike
727FollowersFollow
288FollowersFollow
1,960SubscribersSubscribe