Η Secretlab ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού τελικού esports Lamborghini The Real Race, τη σειρά Secretlab for Automobili Lamborghini Collection, η οποία αποτελείται από δύο gaming καρέκλες που σχεδιάστηκαν σε άμεση συνεργασία με τη Lamborghini.

Η πρώτη από τις δύο καρέκλες είναι η Secretlab for Automobili Lamborghini Edition. Βασισμένη στην Secretlab TITAN Evo 2022, διαθέτει συνδυασμό υφάσματος SOFTWEAVE PLUS, σύστημα οσφυϊκής υποστήριξης L-ADAPT, 4D υποβραχιόνια και μαξιλάρι κεφαλής μαγνητικής μνήμης με στόχο τη δημιουργία μιας άνετης και εργονομικής εμπειρίας παιχνιδιού.

Secretlab Lamborghini

Δίπλα στο λογότυπο της Secretlab, τοποθετείται το σήμα Automobili Lamborghini τοποθετείται στο μαξιλάρι της κεφαλής σε έντονο πράσινο χρώμα, κάτι που επαναλαμβάνεται σε ραφές σε ολόκληρη τη καρέκλα και μας θυμίζει το πράσινο χρώμα Verde Shock που διατίθεται σε πραγματικές Lamborghini. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το γκρι χρώμα της καρέκλας, ενώ υπάρχει επίσης η ιταλική σημαία, Il Tricolore, ανάγλυφη στη βάση του καθίσματος.

Η Secretlab for Automobili Lamborghini Pinnacle Edition είναι η δεύτερη καρέκλα και ανεβάζει τα πράγματα κατά ένα επίπεδο καθώς διαθέτει ανθρακονήματα στο πάνω μέρος της πλάτης και χρησιμοποιεί Alcantara κατηγορίας αυτοκινήτου κάνοντας την καρέκλα να έχει την ίδια αίσθηση με ένα κάθισμα σπορ αυτοκινήτου.

Secretlab Lamborghini

Πράσινο Verde Shock Lamborghini

“Οι λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται σε κάθε αυτοκίνητο της Lamborghini είναι εξαιρετικές και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να πετύχουμε και στην Secretlab. Το να παντρέψουμε το κορυφαίο μας πλεονέκτημα στην τεχνολογία και την εργονομία με το DNA της Lamborghini, για να δημιουργήσουμε όχι μία αλλά δύο καρέκλες για τους πιο πιστούς θαυμαστές της μάρκας, ήταν ένα όνειρο”, δήλωσε ο Ian Ang, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Secretlab.

Η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα και για τις δύο θέσεις θα καθοριστούν το 2022, καθώς τα νέα μοντέλα βρίσκονται επί του παρόντος σε πρώιμο στάδιο. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις επερχόμενες καρέκλες της Secretlab σε συνεργασία με τη Lamborghini, μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα της εταιρείας.