Η οθόνη αφής Philips 222B9T εξασφαλίζει απλή και ομαλή αλληλεπίδραση χάρη σε προηγμένες τεχνολογίες όπως το SmoothTouch, το οποίο εγγυάται μία φυσική, ανεμπόδιστη απόκριση αφής. Βασίζεται στην τεχνολογία αφής προβεβλημένης χωρητικότητας 10 σημείων (PCAP) που επιτρέπει την πληκτρολόγηση με δέκα δάχτυλα. Εξοπλισμένη με προηγμένη προστασία IP54 απέναντι στο νερό και στη σκόνη, η οθόνη είναι έτοιμη για εντατική χρήση, σε μία ευρεία ποικιλία συνθηκών.

Διαθέτοντας ένα 16:9 Full HD panel, η Philips 222B9T προσφέρει στους χρήστες την ευχαρίστηση να απολαμβάνουν ευκρινείς λεπτομέρειες, βέλτιστη φωτεινότητα και λαμπερά χρώματα για ρεαλιστικές εικόνες. Όλα αυτά, βελτιώνονται ακόμη περισσότερο με την λειτουργία SmartContrast της Philips, η οποία προσαρμόζει αυτόματα τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία διαθέτει ακόμα και μία εύχρηστη λειτουργία εξοικονόμησης (Economy mode), εξασφαλίζοντας σταθερά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Philips 222B9T

Η Philips 222B9T είναι σχεδιασμένη με γνώμονα της άνεση του χρήστη. Η αντιθαμβωτική επίστρωση οθόνης, η λειτουργία LowBlue Mode και η τεχνολογία Flicker-Free παρέχουν βέλτιστη προβολή και εμπειρία. Επίσης, η Philips SmartStand διαθέτει μια δομή σχήματος Ζ που επιτρέπει στους χρήστες να αυξήσουν ή να μειώσουν το ύψος και να δώσουν κλίση στην οθόνη προσαρμόζοντάς την σε οποιαδήποτε θέση τους βολεύει καλύτερα.

Philips 222B9T

Η συνδεσιμότητα είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της οθόνης, η οποία προσφέρει στους χρήστες την άνεση της εισόδου πολλαπλών σημάτων, όπως VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 και HDMI 1.4, καθώς επίσης την ταχύτητα και λειτουργία του USB 3.1. Η οθόνη αφής Philips 222B9T θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Απριλίου με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 269€. Περισσότερα για την οθόνη μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας.