Η Razer κάθε φορά ανακοινώνει αξιότιμα προϊόντα στο CES και πολλές φορές concept τα οποία δεν κυκλοφορούν ποτέ. Στην φετινή CES 2020, η Razer ανακοίνωσε τέσσερα προϊόντα:

  • Ένα mobile game controller
  • Ένα ασύρματο ρούτερ
  • Το πρώτο της έτοιμο Gaming PC
  • Και έναν πλήρη προσομοιωτή για racing παιχνίδια

Razer Kishi

Με την gaming βιομηχανία να οδεύει προς το cloud gaming, η Razer ετοίμασε ένα game controller για κινητά τηλέφωνα. Το Razer Kishi είναι ένα game controller συμβατό με όλες τις Android και iOS συσκευές μέσω USB-C ή Lightning. Το Kishi περιγράφεται ως “συμβατό με cloud” και διαθέτει clickable analog μοχλούς μαζί με τα κλασσικά bumbers και ABXY κουμπιά. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Razer Sila 5G Home Router concept

Το 2020 αναμένεται να είναι η χρονιά του 5G και γι’αυτό η Razer αποκάλυψε το concept του νέου 5G router της. Το νέο ρούτερ θα διαθέτει τεχνολογία FasTrack η οποία βελτιστοποιεί το δίκτυο για gaming και streaming. Επίσης διαθέτει την δυνατότητα να δημιουργεί mobile 5G hotspot. Δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα κυκλοφορήσει.

Razer Tomahawk Gaming Desktop

To Razer Tomahawk είναι το πρώτο έτοιμο gaming PC της εταιρίας. Μετά από πολλά χρόνια όπου η εταιρεία εστίαζε αποκλειστικά σε περιφερειακά και λάπτοπ, τελικά μπαίνει και στον τομέα των έτοιμων gaming PC. Ο πύργος της είναι σχεδιασμένος γύρω από το μικρό Tomahawk N1 κουτί και σε συνδυασμό με το Intel NUC 9 Extreme Compute Element επιτρέπει να τοποθετηθούν τόσο καλό hardware σε τόσο μικρό χώρο.

Η κάρτα γραφικών θα είναι τοποθετημένη οριζόντια και ο καταναλωτής θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει ποιο μοντέλο θέλει να έχει όπως και τον επεξεργαστή του. Φημολογείται πως η εταιρία θα προσφέρει σαν επιλογή μέχρι και του Intel i9 8πύρηνους επεξεργαστές και τις RTX 20xx κάρτες γραφικών της NVIDIA. Αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο πρώτο μισό του 2020. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το Razer Tomahawk εδώ.

Razer Eracing Simulator concept

Razer

Η τελευταία μεγάλη ανακοίνωση της Razer για το CES 2020 είναι το Eracing Simulator concept. Για την ανάπτυξη αυτού, η εταιρία συνεργάστηκε με τις κορυφαίες εταιρείες για να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τον χρήστη. Το concept θα είναι διαθέσιμο για δοκιμή κατά την διάρκεια του CES. Συνδυάζει καρέκλα, τιμόνι, πετάλια, δύο προτζέκτορες και οθόνες τα οποία δημιουργούν μια οπτική γωνία 202 μοιρών.

Η racing καρέκλα προσομοιώνει το G-Force που δέχεται ο οδηγός εφαρμόζοντας πίεση και επιτρέποντας στον χρήστη να νιώσει την επιτάχυνση. Προς το παρόν, η Razer σκοπεύει να συνεχίσει την ανάπτυξη του και τελικώς την κυκλοφορία του.