Το λανσάρισμα της νέας οθόνης Philips 243B9 έκανε πριν λίγες μέρες η MMD στην πόλη του Άμστερνταμ. Εξοπλισμένη με IPS πάνελ Full HD και ανάλυσης 1920×1080 η νέα οθόνη της Philips έρχεται για να εντυπωσιάσει. Είναι σχεδιασμένη για μεγαλύτερη απλότητα καθώς προσφέρει αρκετές τεχνολογίες και ευκολίες. Μια από αυτές είναι ένα USB-C docking υψηλής ταχύτητας USB 3.2. Η άνεση του χρήστη και ο μειωμένος περιβαλλοντικός αντίκτυπος είναι επίσης εγγυημένα στο όλο πακέτο. Η οθόνη στηρίζεται σε μία προσαρμόσιμη βάση SmartErgo Base και παρέχει ένα PowerSensor για εξοικονόμηση ενέργειας. Τέλος, τα υλικά της συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμα.

Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα

Σχεδιασμένη με απλότητα και ευκολία στη χρήση, η Philips 243B9 προσφέρει ταχύτητα και ευελιξία. Με ένα μόνο λεπτό, αναστρέψιμο καλώδιο, οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν έξτρα συσκευές μέσω του USB-C docking. Ασφαλώς, το docking προσφέρεται και για μεταφορά δεδομένων σε εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα. Αυτή η οθόνη διαθέτει θύρες VGA, HDMI 1.4 και DisplayPort 1.2.

Philips 243B9

Άνεση και απόλαυση

Η Philips 243B9 είναι εξοπλισμένη με πολλαπλές τεχνολογίες για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας για άνεση των ματιών. Η τεχνολογία IPS παρέχει εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης και ευκρινείς, φωτεινές εικόνες. Από την άλλη, η Full HD ανάλυση εξασφαλίζει μεγαλύτερη λεπτομέρεια και καθαρότητα. Και χάρη στη λειτουργία LowBlue Mode, οι χρήστες θα επωφεληθούν από την παραγωγικότητα που δεν κουράζει τα μάτια.

Η Philips 243B9 είναι επίσης εξοπλισμένη με μία προσαρμόσιμη βάση SmartErgo Base, που προσφέρει εργονομική άνεση καθώς και ολοκληρωμένη διαχείριση καλωδίων. Φιλική προς το περιβάλλον παραγωγικότητα. Συμπληρωματικά στην άνεση, την απόδοση και την ευελιξία, η Philips 243B9 είναι και ενεργειακά αποδοτική και συμβατή με πολλαπλά περιβαλλοντικά πρότυπα και πιστοποιήσεις συμπεριλαμβανομένων των EnergyStar 7.0, TCO Edge, και RoHS. Ένα ενσωματωμένο Power Sensor ανιχνεύει αυτόματα την παρουσία του χρήστη και προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης αντίστοιχα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της οθόνης και εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%, ενώ η λειτουργία Zero Power Switch εξασφαλίζει μηδενική κατανάλωση ενέργειας και περιορίζει ακόμα περισσότερο το αποτύπωμα σε άνθρακα της οθόνης. Διαθέτοντας PVC / BFR free housing, και πλήρως απαλλαγμένη από υδράργυρο και μόλυβδο, η οθόνη Philips 243B9 χρησιμοποιεί 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση και 100% ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας.

Έξυπνη, ευέλικτη, και βιώσιμη, η οθόνη Philips 243B9 είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 219€.