Η Razer ανακοίνωσε μια mini έκδοση του DeathAdder V2, μεγαλώνοντας έτσι τη σειρά των “μικρών” περιφερειακών μαζί με το Razer Viper Mini. Ακούει στο όνομα DeathAdder V2 Mini και διατηρεί την ίδια σχεδίαση και απλή διάταξη κουμπιών, ως επί το πλείστων μοιάζει με την μεγαλύτερη έκδοση.

Το DeathAdder V2 Mini είναι πολύ ελαφρύ, αφού ζυγίζει μόλις 62 γραμμάρια, διαθέτει επίσης αισθητήρα με ευαισθησία στα 8.500 DPI. Τα γρήγορα optical switches της Razer δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το ποντίκι. Η εταιρεία υπόσχεται έως και 70 εκατομμύρια κλικ καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του. Επίσης υπάρχει έχει ένα φωτιζόμενο λογότυπο της εταιρίας στο πίσω μέρος, με το φως του να προσαρμόζεται από το Synapse.

Όπως και το μεγαλύτερο μοντέλο, συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου Speedflex με επικάλυψη από ύφασμα, PTFE στο κάτω μέρος, και τα δύο βοηθούν στο να “γλιστράει” χωρίς μεγάλη αντίσταση. Εκτός από το μέγεθος, οι δύο μεγάλες διαφορές τους είναι ότι το Mini έχει μόνο ένα κουμπί για την αλλαγή του DPI, σε σύγκριση με τα δύο που υπάρχουν στην “μεγάλη” έκδοση. Εκτός αυτού, τα πλαϊνά κουμπιά είναι μικρότερα αλλά δίχως να είναι δύσκολο το πάτημα τους.

Στο κουτί υπάρχουν τέσσερα κουμπιά, ένα για κάθε πλευρά του ποντικιού, και ένα για κάθε κύριο κουμπί. Είναι λεπτά και δεν επηρεάζουν όποιον το κρατάει. Είναι εύκολα στην εγκατάσταση τους, μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε και τα τέσσερα κουμπιά ή όχι ανάλογα με τις απαιτήσεις σας

DeathAdder V2 Mini

Χάρις το μέγεθος του, τα άτομα με μικρότερα χέρια ή αυτοί που βολεύονται με μικρότερα ποντίκια έχουν τώρα την ευκαιρία να απολαύσουν όσα προσφέρει ένα από τα καλύτερα ενσύρματα gaming ποντίκια που υπάρχουν σήμερα στην αγορά. Το gaming mouse είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο και κοστίζει 49,99 $.

Η Razer επιβεβαίωσε επίσης διατίθενται προς πώληση “skins” για πολλά από τα ποντίκια της στα 9,99 $ , συμπεριλαμβανομένων των Viper, Viper Mini και Viper Ultimate, Basilisk Ultimate, Basilisk V2, Basilisk X Hyperspeed και το DeathAdder V2.