Οι κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S κυκλοφόρησαν σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου. Είτε καταφέρατε να εξασφαλίσετε μια κονσόλα την ημέρα κυκλοφορίας, είτε σκοπεύετε να την αποκτήσετε σύντομα, ίσως να θέλατε και κάποια νέα αξεσουάρ για να τα συνδυάσετε.

Αποθηκευτικός χώρος

αξεσουάρ Xbox Series X

Το Xbox Series X διαθέτει ενσωματωμένο SSD του 1TB, ενώ το Series S διαθέτει SSD των 512GB. Και τα δύο όμως, στην πραγματικότητα προσφέρουν μικρότερο διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης για παιχνίδια από ό,τι φαίνεται. Στην περίπτωση του Series S, θα έχετε μόνο 364GB διαθέσιμα για παιχνίδια, ενώ στο Series X 802GB ελεύθερου χώρου. Αυτό σας βάζει σε μια διαδικασία εξοικονόμησης χώρου και επιλογής παιχνιδιών.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η αγορά ενός γρήγορου αποθηκευτικού μέσου που θα προστεθεί στην κονσόλα σας, αλλά θα κοστίσει περισσότερα χρήματα από την επιλογή ενός απλού εξωτερικού σκληρού. Η Microsoft συνεργάστηκε με τη Seagate για την κατασκευή SSD 1TB που μπορούν να εισαχθούν στο πίσω μέρος κάθε κονσόλας. Το κόστος για αυτούς τους SSD ανέρχεται στα $220 και αυτό λόγω της ταχύτητας που προσφέρουν, σε αντίθεση με άλλες επιλογές. Αν έχετε τη δυνατότητα μπορείτε να αγοράσετε περισσότερες από μια τέτοιες “κάρτες” του 1TB και να τις αλλάζετε, όπως κάναμε παλιά με το PlayStaion 2, για έχετε ακόμα περισσότερα αποθηκευμένα παιχνίδια.

Μερικά ακόμα XBOX Controllers

αξεσουάρ Xbox Series X

Γνωρίζετε ήδη ότι υπάρχει το νέο χειριστήριο της Microsoft στην συσκευασία της κονσόλας, όμως υπάρχει μόνο ένα. Το νέο controller του Xbox δεν περιορίζεται μόνο στη σύνδεση με τις Xbox κονσόλες, αφού με την υποστήριξη Bluetooth, μπορεί να συνδέεται εύκολα στο Android τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Εάν ο υπολογιστής σας δε διαθέτει Bluetooth, μπορείτε να αγοράσετε το Xbox Wireless Adapter που έχει κατασκευαστεί για Windows 10, στα $24,99.

Ακουστικά

Kaira Pro Gaming Headset

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα Razer Kaira Pro στο Xbox Series X/S, PC και Android τηλέφωνο ή tablet σας, για να απολαύσετε τον πλούσιο και καθηλωτικό ήχο, είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει, όπως δηλώνει η εταιρεία. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν εξαιρετική ευκρίνεια στην φωνή αλλά και τον καθαρότερο ήχο με δυνατά μπάσα.

Επίσης είναι ειδικά σχεδιασμένα και για πολύωρη χρήση, χρησιμοποιώντας ένα απαλό memory foam, ενώ τα μαξιλαράκια στα αφτιά είναι σχεδιασμένα για να μειώνουν τη θερμοκρασία και τον ιδρώτα. Το μαλακό frame είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για να εξασφαλίζει έναν ευέλικτο και ανθεκτικό σχεδιασμό.

Corsair HS75 XB wireless

xbox

Τα HS75 XB wireless της Corsair, είναι συμβατά με το Xbox One, τα Xbox Series X και S αλλά και το PC, προσφέροντας ποιοτικό ήχο και άνεση. Διαθέτει Dolby Atmos για ακριβή τρισδιάστατο ήχο και κατευθυντικό μικρόφωνο με noise-cancellation, επιτρέποντας επικοινωνία χωρίς πρόβλημα. Διαθέτει επίσης κουμπιά για τον χειρισμό εστίασης του ήχου, δίνοντάς σας την δυνατότητα να ακούτε περισσότερο τον ήχο των παιχνιδιών ή τον ήχο της συνομιλίας με τους συμπαίκτες σας, ανάλογα με την προτίμησή σας. Τα μαξιλαράκια των αφτιών είναι δερμάτινα με memory foam με το σκελετό να είναι ενισχυμένος με κράμα αλουμίνιου.

Αυτά ήταν μερικά από τα αξεσουάρ των Xbox Series X και S. Το άρθρο αυτό θα ανανεώνεται καθώς νέα και σημαντικά αξεσουάρ ανακοινώνονται από τις εταιρείες.