Τίτλος: Animal Crossing: New Horizons
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20/03/20
Διαθέσιμο σε: Switch
Δοκιμάστηκε σε: Switch
Είδος: Simulation, Virtual, Virtual Life
Εταιρεία ανάπτυξης: Nintendo

Τα βιντεοπαιχνίδια είναι πολύ ειδικές μορφές ψυχαγωγίας για πολλούς λόγους. Μάλλον αυτό που ελκύει τους περισσότερους παίκτες, είναι για τη δυνατότητα να ζήσουν παράλληλες ζωές στις οποίες είναι πρωταγωνιστές.

Αυτή η έννοια έχει ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους και είναι μάλιστα άξια μελέτης με τους λεγόμενους προσομοιωτές ζωής. Στην αρχή της τελευταίας δεκαετίας, ο Katsuya Eguchi, ένας νέος υπεύθυνος της Nintendo Entertainment Planning & Development, παρουσίασε μια ιδέα για ένα παιχνίδι κοινωνικής προσομοίωσης στο οποίο ο παίκτης αλληλοεπιδρούσε με ανθρωπόμορφα ζώα αναπτύσσοντας παράλληλα μια κοινωνία.

Animal Crossing: New Horizons

Εξηγώντας τι είναι και πάνω απ’ όλα, γιατί η σειρά Animal Crossing λαμβάνει τόσο πολλή αγάπη από μια παθιασμένη κοινότητα, είναι κάπως περίπλοκο να το εξηγήσω, γιατί αν το κοιτάξεις επιφανειακά, όλα μοιάζουν με ένα απλό παιχνίδι που κόβουμε ξύλα και μιλάμε σε περίεργα όντα.

Αν και η ακατέργαστη περιγραφή που σας δίνω έχει ένα μέρος αλήθειας, η πραγματικότητα είναι ότι κάτω από αυτή την επιφάνεια, έχουμε εξαιρετικά καλά μελετημένες ιδέες και πάνω απ’ όλα, καλά εκτελεσμένες.

Στο Animal Crossing: New Horizons, η Nintendo καταλαβαίνει πλήρως τα δυνατά σημεία της οικογένειας στην οποία ανήκει, έτσι πάνω τους έχει δημιουργήσει πολλές νέες ιδέες που φαίνονται οικείες αλλά ταυτόχρονα εντελώς φρέσκιες.

Ποιος είναι ο στόχος μας;

Μία από τις μεγαλύτερες αμφιβολίες που υπάρχουν μεταξύ εκείνων που δεν έχουν παίξει ποτέ το Animal Crossing φαίνεται να είναι εξαιρετικά απλή, αν και στην πραγματικότητα αντιμετωπίζουμε μια ερώτηση που έχει περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις. Με λίγα λόγια, θα μπορούσαμε να σας πούμε ότι έχουμε έναν εξελιγμένο κοινωνικό προσομοιωτή στον οποίο ο κύριος στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της κοινωνίας και του λαού μας μέσω της εκτέλεσης διαφορετικών δραστηριοτήτων, οι περισσότερες από τις οποίες συνδέονται με την εργασία. Ναι, το Animal Crossing: New Horizons είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να εργαστούμε προκειμένου να αποκτήσουμε πόρους διαφόρων τύπων και να αναπτύξουμε μια οικονομία.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι, όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι του franchise, στο Animal Crossing: New Horizons έχουμε μια σειρά βασικών μηχανισμών από τους οποίους απογειώνεται όλο το gameplay του παιχνιδιού. Ξεκινώντας με τη συλλογή των πόρων που θα είναι ο τρόπος που πιθανόν θα βγάλουμε τα περισσότερα χρήματα, θα πρέπει εξάγουμε ξύλο από τα δέντρα, καθώς και ορυκτά από μερικούς βράχους.

Με τον ίδιο τρόπο, μπορούμε να κόψουμε το γρασίδι, να συλλέξουμε κοχύλια ή γιατί όχι, να μαζέψουμε φρούτα και λουλούδια που μπορούμε αργότερα να πουλήσουμε στο κατάστημα της πόλης. Ναι, πρέπει να συγκεντρώσουμε πολλά…πολλά πράγματα εάν θέλουμε να προχωρήσουμε.

Ποια χρήση των χρημάτων που συγκεντρώνουμε;

Εκτός από το αγοράσουμε όλα τα είδη επίπλων, χαλιά, ταπετσαρίες και σπόρους για να φυτέψουμε λουλούδια, ανάμεσα σε πολλά άλλα πράγματα, πρέπει να πληρώσουμε το χρέος μας στον Tom Nook.

Σίγουρα, η ζωή εδώ δεν είναι δωρεάν και ο τόπος που ζούμε έχει κάποιο κόστος. Ένας από τους στόχους του παιχνιδιού είναι να πληρωθεί το χρέος μας στον Tom Nook. Κάθε φορά που θέλουμε να επεκτείνουμε το σπίτι μας ή να προσθέσουμε δωμάτια, θα χρειαστεί να ζητήσουμε ένα δάνειο για την πραγματοποίηση της αναδιαμόρφωσης.

Το καλό είναι ότι μπορούμε να κάνουμε τις πληρωμές όσο και όποτε μπορούμε. Απλώς λάβετε υπόψη ότι δεν θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε το σπίτι εάν δεν εξοφλήσουμε το χρέος που έχουμε.

Οι καμπάνες ή τα μούρα δεν είναι το μόνο νόμισμα στο παιχνίδι. Πριν προχωρήσω να σας πω περισσότερα σχετικά με τα Nook Miles που είναι μία από τις μεγάλες προσθήκες του Animal Crossing: New Horizons στο franchise, θα ήθελα να σας πω για τα…γογγύλια!

Μετά από μερικές ημέρες που παίζουμε, ένας χαρακτήρας θα εμφανιστεί στο νησί μας που δεν θα σας αποκαλύψω κάτι πέρα από το ότι πουλάει να γογγύλια. Αυτά είναι σαν χρηματιστήριο. Εκείνη την ημέρα θα μας πουληθούν σε μια ορισμένη τιμή και όλη την εβδομάδα, στο κατάστημα της πόλης, η τιμή αγοράς τους θα ποικίλει δύο φορές την ημέρα.

Θα είναι στη διάθεσή μας να αποφασίσουμε πότε είναι μια καλή στιγμή για να πουλήσουμε. Μπορεί να έχουμε αγοράσει το μπουκέτο γογγύλι για 95 μούρα και τη Δευτέρα να προσφέρουν 135 για το καθένα.

Animal Crossing: New Horizons

Τώρα, πηγαίνοντας στο θέμα των Nook Miles, το Animal Crossing: New Horizons, πήρε έμπνευση από τα συστήματα επιβράβευσης των αεροπορικών εταιρειών για να εισαγάγει αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως δεύτερο νόμισμα στο παιχνίδι. Ο τρόπος να προσθέσουμε μίλια στην τσέπη μας είναι πολύ απλός.

Σε μία από τις εφαρμογές στο smartphone που έχουμε, θα εμφανιστούν όλοι οι στόχοι. Η φύτευση δέντρων, η απομάκρυνση ξύλου, η συζήτηση με τους γείτονες, η αλιεία, η συγκέντρωση φρούτων, η διακόσμηση του σπιτιού μας, η συγκέντρωση απολιθωμάτων και ουσιαστικά ότι κάνουμε στη ζωή μας στο νησί, θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε μίλια.

Για τι είναι; Λοιπόν, το πρώτο χρέος που πρέπει να πληρώσουμε στον Tom Nook είναι με τα μίλια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνηθίσουμε για το πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα.

Animal Crossing: New Horizons

Για να είμαι ειλικρινής, αρχικά δίστασα λίγο για τη σκοπιμότητα αυτού του νέου μηχανισμού, αλλά σιγά σιγά κατάλαβα τα οφέλη του. Ο στόχος του συστήματος είναι για σχεδόν ότι κάνουμε, ανεξάρτητα από το πόσο ασήμαντο μπορεί να φαίνεται, να καταγραφεί και στη συνέχεια να επιβραβευτεί. Στην αρχή, σίγουρα θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε συγκεκριμένους στόχους, αλλά αργότερα καθώς προχωράμε, αυτοί οι στόχοι πληρούνται σχεδόν αυτόματα μέρα με τη μέρα.

Τώρα που έχω ήδη περιγράψει ποιες είναι οι βασικότερες δραστηριότητες του παιχνιδιού, καθώς και τα οικονομικά του συστήματα, μου φαίνεται ότι είναι μια καλή στιγμή να σας πω για ένα από τα μέρη που οι περισσότεροι παίκτες περνάνε τον χρόνο τους.

Στο νησί μας, όπως και οι άλλοι που επισκεπτόμαστε, θα βρούμε μια σημαντική ποικιλία εντόμων, ψαριών και απολιθωμάτων. Εκτός από την καταγραφή όλων αυτών σε μια εγκυκλοπαίδεια που περιέχεται στο smartphone μας, μπορούμε να δώσουμε αυτά τα αντικείμενα και όντα στο μουσείο της πόλης.

Animal Crossing: New Horizons

Μόλις ολοκληρώσουμε τα καθήκοντα που μας έχουν ανατεθεί για να μπορέσουμε να ιδρύσουμε το μουσείο, μπορούμε να απολαύσουμε αυτά που δώσαμε σε μια έκθεση. Η ομάδα ανάπτυξης του Animal Crossing: New Horizons έβαλε τα δυνατά της σε αυτό το κομμάτι, καθώς παρουσιάζονται με ένα όμορφο μουσείο γεμάτο εκθεσιακές αίθουσες και διαδραστικά στοιχεία.

Πιθανότατα, το μόνο παράπονο που έχω στο επίπεδο παιχνιδιού από το Animal Crossing: New Horizons είναι που είναι ένας τίτλος στον οποίο η διαχείριση των αποθεμάτων είναι τόσο σημαντική, αλλά η διαχείριση αυτών δεν είναι πρακτική.

Animal Crossing: New Horizons

Με ένα μενού στο οποίο τα πάντα που έχουμε στις τσάντες μας ή αποθηκευμένα στο σπίτι είναι ομαδοποιημένα, καθιστά αρκετά δύσκολο να βρούμε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο που θέλουμε. Ίδια περίπτωση των μενού εργαλείων, Nook Miles, και πώς οργανώνεται το σύστημα DIY, το οποίο θα μιλήσω λίγο αργότερα. Όλα δουλεύουν, αλλά χωρίς αμφιβολία θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά σε αυτό το τμήμα.

Επαναλαμβάνω, το Animal Crossing: New Horizons είναι ένα παιχνίδι εργασίας, συλλογής και πληρωμής χρεών. Η αλήθεια είναι ότι εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω γιατί είναι να κάνεις καθημερινές εργασίες μέσα σε ένα βιντεοπαιχνίδι μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικές.

Ένα στοιχείο που καθιστά τα παιχνίδια αυτού του franchise εξαιρετικά ελκυστικά είναι το συναίσθημα της προόδου είναι πολύ έντονο και περισσότερο σε αυτή τη νέα εκδοχή στην οποία είμαστε οι αρχιτέκτονες της διαμόρφωσης και του σχήματος που παίρνει αυτή η κοινωνία.

Ένα νέο ξεκίνημα

Η περιπέτεια μας στο Animal Crossing: New Horizons ξεκινά όταν μαζί με τον Tom Nook, τον Timmy, τον Tommy και δύο άλλα ζώα που θα λειτουργήσουν ως οι πρώτοι γείτονές μας φτάνουμε σε ένα ερημικό νησί για να ξεκινήσουμε μια νέα ζωή. Όταν λέω έρημο νησί, το εννοώ με την πιο κυριολεκτική έννοια.

Κατά την άφιξή μας, μας δίνεται μόνο μια σκηνή, μερικοί πόροι και μερικά από τα πιο βασικά εργαλεία για να ξεκινήσουμε τη ζωή μας. Όπως ανέφερα πριν από λίγες παραγράφους, το πρώτο μεγάλο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πληρώσουμε το χρέος της μεταφοράς μας στο νησί, χρησιμοποιώντας Nook Miles. Έτσι, σιγά-σιγά ξεκινάμε τη νέα μας ζωή και συναντάμε τους περίεργους γείτονες.

Animal Crossing: New Horizons

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από αυτό που μόλις περιέγραψα, δεν είναι ένα παιχνίδι όπου θα βρείτε μια επική ιστορία. Ωστόσο, πρέπει να οικοδομήσουμε την ιστορία με δική σας προσπάθεια κάθε μέρα, μιλώντας στους γείτονες συνήθως μας λένε αστείες ιστορίες για τις προηγούμενες ζωές τους και επίσης, πώς είναι ο χρόνος που περνούν στο νησί.

D.I.Y

Tο νέο αποκλειστικό παιχνίδι του Nintendo Switch έχει μια προσθήκη στη σειρά που είναι σίγουρο ότι θα γίνει πρότυπο από τώρα και στο εξής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να του δώσω το χώρο του για να σας πω καλά πώς λειτουργεί το απλό αλλά διασκεδαστικό σύστημα crafting.

Υπό το πρόσχημα ότι βρισκόμαστε σε ένα ερημικό νησί, ο Tom Nook και οι ακόλουθοι του μας εισάγουν στο σύστημα crafting, το οποίο με την πρώτη ματιά, μπορεί να φανεί αρκετά απλό. Και ναι, η αλήθεια είναι ότι είναι κάτι εύκολο να καταλάβει κανείς, καθώς χρησιμοποιεί πολύ σαφείς “συνταγές” που δείχνουν ακριβώς ποιοι πόροι είναι απαραίτητοι για τη δημιουργία αυτού του εργαλείου ή επίπλου.

Animal Crossing: New Horizons

Τρία κλαδιά δέντρων θα είναι αρκετά για να δημιουργήσουμε μια φωτιά στην κατασκήνωση, αλλά σιγά-σιγά θα μας δοθούν πιο σύνθετες συνταγές μέχρι να φτάσουμε στα έργα της πόλης. Κάτι που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι πολλά έπιπλα και εργαλεία μπορούν επίσης να αγοραστούν με μούρα ή με Nook Miles.
Ο τόπος όπου τα κτίσματα της πόλης θα τοποθετηθούν, ένα μεγάλο μέρος της διαμόρφωσης και άλλες αποφάσεις θα πρέπει να γίνει από εμάς. Το “Do it yourself” δεν περιορίζεται στην κατασκευή επίπλων και εργαλείων σε αυτό το παιχνίδι.

Animal Crossing: New Horizons

Μπορούμε να σχεδιάσουμε επίσης τα δικά μας μοτίβα για να εκτυπώσουμε ότι θέλουμε, από τους τείχους του σπιτιού μας μέχρι ένα πουκάμισο ή καπάκι. Για να το επιτύχουμε αυτό, το τηλέφωνό μας έχει μια πρακτική εφαρμογή που λειτουργεί ως εργαλείο για να σχεδιάσετε με “pixels”. Είμαι βέβαιος ότι αρκετοί θα τα χάσουν εντελώς εδώ και θα περάσουν πολύ χρόνο κάνοντας τρελά σχέδια.

Οι γείτονές μας

Ο τρόπος με τον οποίο συναντάμε τους γείτονές μας άλλαξε επίσης για το Animal Crossing: New Horizons. Ο κύριος τρόπος αλληλεπίδρασης είναι να επισκεφθούμε άλλα γειτονικά νησιά. Χρησιμοποιώντας τα Nook Miles μας, μπορούμε να αγοράσουμε ένα εισιτήριο για να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες της Dodo Airlines, μιας εταιρείας που θα μας ταξιδέψει με χαρά σε άλλα νησιά.

Animal Crossing: New Horizons

Η επίσκεψη αυτών των νησιών έχει πολλούς στόχους, κυρίως τη συγκέντρωση πόρων, αφού εξαντλήσουμε το δικό σας νησί για την εν λόγω ημέρα, αλλά μπορεί επίσης να συναντήσουμε και νέα ζώα για να τα πείσουμε να έρθουν στο νησί μας.

Τι γίνεται με την επίσκεψη πραγματικών φίλων; Λοιπόν, στο Animal Crossing: New Horizons μπορείτε να το κάνετε αυτό τοπικά ή μέσω του διαδικτύου. Ομοίως, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του αγαπημένου μας Dodo, είμαστε σε θέση να συναντήσουμε ένα έργο ενός φίλου, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε με μερικές από τις δραστηριότητες και γιατί όχι, να πουλήσουμε κάποια εξωτικά φρούτα που φέραμε από το νησί μας. Η οικονομία και ο καπιταλισμός είναι τα πάντα σε αυτά τα χαριτωμένα παιχνίδια…

Ο αυθορμητισμός και ο χρόνος

Ένα άλλο στοιχείο που συνήθως δημιουργεί πολλές αμφιβολίες σε όσους δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ τη σειρά, έχει να κάνει με τη δομή, τη μορφή και τον χρόνο που περνάει κάποιος στο παιχνίδι.

Ο χρόνος στο Animal Crossing: New Horizons περνά όπως στην πραγματικότητα μας και πολλά από τα γεγονότα του είναι συνδεδεμένα με την ημερομηνία που είμαστε. Για παράδειγμα, οι πόροι όπως το ξύλο, ανανεώνονται κάθε 24 ώρες. Τα δέντρα και τα λουλούδια που φυτεύουμε χρειάζονται αρκετές μέρες για να αναπτυχθούν. Μια γέφυρα ή η επέκταση του σπιτιού μας που τελικά πληρώσαμε, δεν θα είναι έτοιμη μέχρι μια μέρα ή δύο αργότερα. Μερικά πράγματα στη ζωή χρειάζονται χρόνο και αυτή η σειρά έχει φροντίσει να μας διδάξει με πολύ καλό τρόπο.

Animal Crossing: New Horizons

Κάθε πρωί ή κάθε φορά που ξεκινάμε να παίζουμε, ο Tom Nook θα μας υποδεχθεί και θα ανακοινώσει το πιο σημαντικό πράγμα που θα συμβεί εκείνη την ημέρα. Από την άφιξη ενός νέου γείτονα, τον εορτασμό μιας συγκεκριμένης δραστηριότητας ή οποιουδήποτε σημαντικού γεγονότος, θα ανακοινωθούν στην αρχή της ημέρας μας. Κάθε μέρα το παιχνίδι τείνει να μας εκπλήσσει με νέες δραστηριότητες, οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου δύο με τρεις ώρες.

Μόλις το επιτύχουμε αυτό, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η δουλειά για εκείνη την ημέρα έχει τελειώσει.  Είναι ένα παιχνίδι που “δοσολογείται” κάθε μέρα. Όσο θέλουμε να κάνουμε όλο και περισσότερα, το παιχνίδι μας λέει: “όχι, περιμένετε μέχρι το αύριο”. Δεν μπορείτε να πνίξετε την εμπειρία.

Επίσης θα ήθελα να σας πω ότι το αρχείο αποθήκευσης που δημιουργείται αμέσως μόλις ξεκινήσετε το Animal Crossing: New Horizons, είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την κονσόλα σας. Δεν υπάρχει τρόπος να το μετακινήσετε σε άλλη κονσόλα με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε να μετακινήσετε κανονικά άλλα αρχεία αποθήκευσης από άλλα παιχνίδια. Να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτό το θέμα.

Ένα νησί παράδεισος

Το οπτικό στυλ του Animal Crossing από τη γέννησή του στο Nintendo 64 το 2002, ήταν πάντα εξαιρετικά διακριτικό. Παρά το γεγονός ότι έχουν δεκάδες διαφορετικούς χαρακτήρες, κάθε ένας ταιριάζει στο ίδιο σύμπαν και φυσικά, εμείς με ένα ανθρώπινο είδωλο, ταιριάζουμε για κάποιο περίεργο λόγο. Αυτή η μορφή τέχνης διατηρείται σε όλη αυτή την ιστορία και για το Animal Crossing: New Horizons το θέμα αυτό δεν άλλαξε.

Η κατεύθυνση του σχεδιασμού ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή του franchise, παρουσιάζοντάς μας έναν κόσμο γεμάτο χρώμα και ζωή με τον οποίο είναι πολύ εύκολο να ερωτευτείς. Το επίπεδο λεπτομέρειας σε κάθε λουλούδι, έντομο, ψάρι, αντικείμενα που χρησιμεύουν για να κοσμούν το σπίτι μας, έχει δεχθεί την απαραίτητη προσοχή. Ωστόσο, μου φαίνεται ότι οι δυνατότητες που προσφέρει ένα Switch της Nintendo είναι κάπως χαμένες.

Μην με παρεξηγήστε. Το παιχνίδι μοιάζει εξαιρετικό σε 1080p όταν είναι στο dock και 720p σε φορητή λειτουργία. Εκτός από τη σταθερή απόδοση του και μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού, απλά δεν έχω συναντήσει ένα bug ή glitch. Κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να γίνει μια βαθύτερη δουλειά για θέματα όπως η υφή, για παράδειγμα. Η συντριπτική τους πλειοψηφία φαίνεται αρκετά επίπεδη και άψυχη. Θα ήθελα πολύ να είχα τη δυνατότητα να αισθάνομαι κάθε ένα από τα υλικά και τα αντικείμενα που βλέπουμε στην οθόνη με έναν καλύτερο τρόπο.

Animal Crossing: New Horizons

Σίγουρα, το παιχνίδι θα μπορούσε να φαινόταν πολύ καλύτερο, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι φαίνεται κακό. Είναι αρκετό και ξεκάθαρο, υποστηρίζεται από την τέχνη του. Παρεμπιπτόντως, το παιχνίδι έχει μια αρκετά καλή λειτουργία φωτογραφίας με διάφορα φίλτρα. Παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα στην παραλία είναι πολύ ευχάριστο πράγμα.

Είναι κάτι ξεχωριστό

Είναι ένα αυθόρμητο παιχνίδι που με εκπλήσσει κάθε πρωί και ελπίζω να παραμείνει έτσι για πολύ καιρό. Φυσικά, τώρα είμαστε μόνο στην αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας που θα μεταβληθεί με την πάροδο του χρόνου και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει με μια γοητεία που λίγα παιχνίδια μπορούν να καυχηθούν.

Η ζωή σε έναν κόσμο σαν αυτόν των αγαπημένων μας ζώων είναι πραγματικά απίστευτη, διότι παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε έναν τίτλο που πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να πληρώσουμε τα χρέη (ακούγεται σαν την κανονική ζωή), υπήρχαν πάντα μικρές λεπτομέρειες που έκαναν την διαφορά.

Είναι για κάποιον που δεν έχει τόσο πολύ χρόνο να παίξει; Ναι και ναι. Δεν έχει σημασία αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ τίποτα σε αυτή τη σειρά ή ακόμα και αν δεν έχετε παίξει ποτέ life simulator. Εάν μπείτε στον πειρασμό από αυτόν τον κόσμο και από όλο τον ενθουσιασμό γύρω του, θα σας πω να κάνετε το βήμα και πιθανότατα δεν θα το μετανιώσετε.

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η εμπειρία μπορεί να γίνει με τον δικό σας ρυθμό και οπουδήποτε, χάρη στη φορητότητα του Switch. Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα σε μια μέρα ή να πληρώσετε το χρέος σας σε χρόνο ρεκόρ. Κανείς δεν πρόκειται να σας πιέσει. Τι γίνεται με τους βετεράνους franchise; Πρέπει μόνο να σας πω ότι ο τίτλος θα σας εκπληρώσει σε όλα όσα περιμένετε και πολλά άλλα.