Τα νέα Razer Kraken Ultimate είναι η top πρόταση της Razer όσον αφορά στα gaming headsets. Τα ακουστικά της Razer πατάνε πάνω στον κλασικό σχεδιασμό των Kraken που γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Έχουν αρκετά μεταλλικά σημεία, κάτι που τα κάνει αρκετά στιβαρά και ποιοτικά. Δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση κάποιο φτηνιάρικο προϊόν. Προσφέρουν ήχο μέσω της THX Spatial Audio τεχνολογίας που  ενισχύει τον Virtual Surround ήχο. Είναι πραγματικά πολύ δυνατός, με αξιόλογα μπάσα και καθαρότητα. Ακόμα και σε πολύ μεγάλες εντάσεις δεν παραμορφώνεται ούτε χάνονται συχνότητες.

Τα Razer Kraken Ultimate προορίζονται ξεκάθαρα για gaming. Τόσο ο σχεδιασμός τους όσο και αυτά που προσφέρουν, αντιπροσωπεύουν το gaming κοινό. Έχουν νέο RGB φωτισμό στο εξωτερικό μέρος των ακουστικών και είναι αρκετά όμορφος. Ο φωτισμός αλλά και πολλές ρυθμίσεις του headset, ως συνήθως, μπορούν να αλλαχθούν από το Razer Synapse.

Τέλος, το μικρόφωνο του headset είναι βελτιωμένο και φέρει αλλαγές. Πρώτα απ’ όλα, η Razer τοποθέτησε το mute button ακριβώς πάνω στο μικρόφωνο κάτι που καθιστά πανεύκολη την λειτουργία αυτή. Επιπρόσθετα, ο ήχος του μικροφώνου είναι βελτιωμένος, μιας και προσφέρει Active Noise Canceling λειτουργία. Η τεχνολογία αυτή κάνει πραγματικά την διαφορά στον ήχο που παράγει το μικρόφωνο και προσφέρει καθαρότερο αποτέλεσμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Razer Kraken Ultimate μπορείτε να βρείτε στο βίντεο που ακολουθεί ή στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.