Ο Elon Musk έκανε ένα tweet χθες με τις λέξεις “Nuke Mars” και στην συνέχεια ανακοίνωσε πως στο μέλλον θα κυκλοφορήσει μπλούζες με το παραπάνω σλόγκαν.

Αν και το tweet έγινε με το κλασσικό “τρολλ” υφάκι του Musk, ο δισεκατομμυριούχος έχει εκφράσει την ιδέα της εκτόξευσης πυρηνικών στον Άρη ώστε ο πλανήτης να γίνει βιώσιμος για τον άνθρωπο.

Σε μια συνέντευξη στο “The Late Show” το 2015, ο Musk είχε αναφέρει πως ο πλανήτης Άρης θα μπορούσε να ζεσταθεί με την εκτόξευση θερμοπυρηνικών όπλων στους πόλους τους.

Συνέχισε την επεξήγηση της σκέψης του σε μια εκδήλωση του Solar City, όπου αναφέρει πως ο σκοπός θα είναι η δημιουργία δύο μικρών “ηλίων” πάνω από τους πόλους του πλανήτη.

Στόχος θα είναι η εξάτμιση του νερού που βρίσκεται στους πόλους του πλανήτη Άρη και έτσι να απελευθερωθεί διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα ώστε να δημιουργηθεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Ο Musk έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του για την δημιουργία μιας αποικίας στον πλανήτη Άρη καθώς αυτός είναι και ο μακροχρόνιος στόχος της εταιρείας του, SpaceX.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here