Λίγο περισσότερο από πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία των Windows 10, η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 11, ξεσηκώνοντας μεγάλη συζήτηση. Από την ανακοίνωσή του κιόλας, το λειτουργικό έχει ήδη φανατικούς fans αλλά και haters, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τον προκάτοχό του.

Με το ενδεχόμενο να αναβαθμίσει κανείς το λειτουργικό του και τελικά να μη μείνει ευχαριστημένος να είναι ορατό, η Microsoft θα δώσει προθεσμία 10 ημερών σε όσους θελήσουν να επιστρέψουν στα Windows 10. Φυσικά, όποιος το κάνει αυτό θα διατηρήσει τα αρχεία και τα δεδομένα που θα δημιουργηθούν όσο θα χρησιμοποιεί το νέο λειτουργικό. Για να το κάνετε αυτό, μετά από 10 ημέρες θα πρέπει να κρατήσετε back up των δεδομένων σας και να κάνε “clean install” των Windows 10.

Να σημειωθεί ότι η δυνατότητα αυτή λογικά δεν ισχύει για όσους συμμετέχουν στο Windows Insider Program, αφού δε χρειάζεται κιόλας, μια και μπορούν να εξέλθουν από το πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσουν το παρόν λειτουργικό.

Εσείς σκέφτεστε να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας σε Windows 11 όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα; Δείτε αν το σύστημά σας είναι σε θέση να τα τρέξει, πατώντας εδώ.