Ανακοινώθηκε η νέα Mercedes CLS με τετρακίνηση και υβριδικό χαρακτήρα

Η Mercedes-Benz CLS 450 4MATIC έρχεται το 2022 με μια ανανεωμένη εμφάνιση και τροποποιημένη τεχνολογία. Οι πωλήσεις ξεκινούν στις αρχές του 2022 ενώ η εταιρεία δεν έχει μιλήσει ακόμη για τις τιμές. Η CLS έρχεται τώρα στάνταρ με το πακέτο εμφάνισης AMG Line στο εξωτερικό που περιλαμβάνει διαφορετικούς πλαϊνούς προφυλακτήρες και τμήματα σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα.

Το sedan φορά έναν αναθεωρημένο μπροστινό προφυλακτήρα με πιο μοντέρνα σχεδίαση για τις εισόδους αέρα στο κάτω μέρος, ενώ ο μπροστινός διαχύτης είναι πλέον από χρώμιο. Η τροποποιημένη αυτή μάσκα αποκτά ένα 3D σήμα Mercedes-Benz με γυάλινη επιφάνεια. Οι προβολείς LED είναι καθαροί στην εξωτερική γωνία, αντί για αυτό το αχνό πορτοκαλί του τρέχοντος μοντέλου. Στο πίσω μέρος, υπάρχουν λεπτομέρειες από χρώμιο, καθώς και νέες απολήξεις εξάτμισης σε συνδυασμό με έναν επίσης νέο διαχύτη.

Το Starling Blue Metallic είναι πλέον ένα  από τα στάνταρ εξωτερικά χρώματα βαφής. Υπάρχουν επίσης νέα σχέδια πέντε-διπλών ακτίνων και πολλαπλών ακτίνων διαθέσιμα για τους τροχούς 19 ιντσών. Οι ζάντες των 20 ιντσών έχουν επιλογές χρώματος Tremolite Grey ή High-Gloss Black. Στο εσωτερικό, η CLS διαθέτει τιμόνι με προσαρμοσμένο αισθητήρα χωρητικότητας για τον έλεγχο των χαρακτηριστικών του οχήματος και διαθέτει δερμάτινο κάλυμμα Nappa. Οι αγοραστές έχουν τις διευρυμένες επιλογές επένδυσης Open Pore Brown Walnut και High-Gloss Grey Wood. Τα δίχρωμα Neva Grey / Magma Grey και Sienna Brown / Black είναι νέες δερμάτινες επιλογές ταπετσαρίας.

Mercedes CLS 450 4MATIC

Η CLS 450 διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο 3 λίτρων εξακύλινδρο κινητήρα . Ο κινητήρας καύσης παράγει 362 ίππους και 500Nm ροπής. Ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί να συνεισφέρει έως και 21 επιπλέον ίππους  και 250Nm ροπής. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης περνά μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων εννέα σχέσεων και στους τέσσερις τροχούς (για το μοντέλο 4Matic). Η ανακοίνωση της Mercedes αφορούσε μόνο την CLS 450 4MATIC μιας και αυτή θα είναι η μοναδική έκδοση του νέου κουπέ που θα φτάσει στις αγορές της Αμερικής, ενώ στην Ευρώπη θα υπάρχουν και όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του επερχόμενου Black Panther 2

Το νέο Mini John Cooper Works έρχεται με ανανεωμένη εμφάνιση

Η Mercedes EQB κάνει το ντεμπούτο της με το πακέτo AMG Line 288 ίππων

FIND US ON

6,343Fans
727Followers
298Followers
1,910Subscribers