Η Hyundai επιβεβαίωσε τις φήμες για την παραγωγή του Apple Car

Η Apple δουλεύει πάνω σε αρκετά νέα projects το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, αυτό που προξένησε τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι το Apple Car, γύρω από το οποίο έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία. Η τεχνολογία στην οποία θα βασιστεί ονομάζεται Project Titan και έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο.

Πρόσφατα είχε αναφερθεί ότι στόχος είναι να δούμε στην αγορά στο Apple Car στο 2024, αλλά λίγο αργότερα ειπώθηκε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να το δούμε πριν το 2028. Η πιο πρόσφατη εξέλιξη που έχουμε για το ηλεκτρικό όχημα, είναι ότι η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Hyundai. Η τελευταία επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας ότι η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες, στις οποίες περιλαμβάνεται και η ίδια. Ωστόσο, τονίστηκε ότι οι όποιες επαφές είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν έχει αποφασιστεί τίποτα.

Πριν από αυτή την επιβεβαίωση, ένα κορεατικό μέσο είχε αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι η Hyundai θα βοηθήσει την αμερικανική εταιρεία με την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και με την ανάπτυξη μπαταριών για το επερχόμενο αυτοκίνητο. Λέγεται ακόμα, ότι ένα μέρος της ανάπτυξης των εξαρτημάτων του εν λόγω αυτοκινήτου θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Hyundai στις ΗΠΑ.

Αυτό που φαίνεται πλέον πως είναι δεδομένο είναι ότι ο αμερικανικός κολοσσός θα συνεργαστεί με κάποια εταιρεία στο χώρο της αυτοκίνησης για την παραγωγή του ηλεκτρικού της οχήματος, πράγμα λογικό. Το project απέχει αρκετά χρόνια, όμως, οπότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Νέες αναφορές δείχνουν το μέγεθος των προβλημάτων του Stadia

Lola Bunny: Γιατί η αλλαγή στην εμφάνιση της κρίθηκε απαραίτητη;

Αποκαλύφθηκαν πληροφορίες για το νέο Apple Pencil

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers