PS5 Golden Rock: Η έκδοση που περιέχει 20 κιλά χρυσού 18 καρατιών

Όλοι πλέον γνωρίζουμε την Caviar και τις ιδιαίτερες εκδόσεις που κυκλοφορεί σε μερικές γνωστές συσκευές. Τώρα η ρωσική εταιρεία κοσμημάτων θέλει μας τρελάνει για ακόμα μια φορά. Τι έκανε πάλι; Κυκλοφόρησε μια έκδοση του PlayStation 5 που περιέχει 20 κιλά χρυσού των 18 καρατιών, το PS5 Golden Rock.

PS5 Golden Rock

Η ονομασία προέρχεται προφανώς από την περιεκτικότητα του σε χρυσό, αλλά και από τα ανάγλυφά του που το κάνουν να μοιάζει με βράχο. Συγκεκριμένα περιέχει 8 φύλλα χρυσού 18 καρατιών, βάρους περίπου 20 κιλών. Η κονσόλα συνοδεύεται και από τα ανάλογα χειριστήρια DualSense Golden Rock με δέρμα από κροκόδειλο και χρυσό.

PS5 Golden Rock

Η εταιρεία δήλωσε:

Το πιο γρήγορο, πιο ισχυρό και προηγμένο Sony PlayStation 5 είναι σίγουρα μία από τις κονσόλες με τις καλύτερες πωλήσεις. Η Caviar δεν μπορούσε να μην διαθέσει μια τόσο πολυτελή και πολύ καλή κατασκευή χρυσής έκδοσης του PlayStation.

Όπως καταλαβαίνεται το PS5 Golden Rock επηρεάζεται έμμεσα ή άμεσα από την τιμή του χρυσού η οποία είναι στα €49.785,21, τη στιγμή που γράφεται το άρθρο. Δυστυχώς, ή μάλλον ευτυχώς, η τιμή της κονσόλας δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα από την εταιρεία. Η τιμή προφανώς αναμένεται υψηλή δεδομένου του χρυσού που περιέχει αλλά και του δέρματος κροκόδειλου. Ξένα μέσα μιλούν για τιμή μεγαλύτερη από 900.000 δολάρια.

Εάν είστε πιθανός αγοραστής, τότε εξοπλιστείτε κατάλληλα…

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Cloverfield: Νέο sequel για την διάσημη σειρά ταινιών

ERTFLIX: Έρχονται ταινίες βραβευμένες με Όσκαρ το Φλεβάρη

Αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο DS 4 Hatchback με έως και 225 ίππους

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,830Subscribers