Η Sony στοχεύει να πουλήσει 18 εκατομμύρια PlayStation 5 το 2021

Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία των κονσολών νέας γενιάς, είχε τεθεί το ζήτημα κατά πόσο θα είναι επαρκής η παραγωγή επεξεργαστών από την AMD, για να είναι έτοιμες οι κονσόλες στην ώρα τους. Για αυτό το λόγο, η Sony έθεσε χαμηλότερα τον πήχη στις πωλήσεις. Ενόψει, του 2021, όμως και της αύξησης της παραγωγής από την TSMC, η Sony στοχεύει να πουλήσει περισσότερα από 18 εκατομμύρια PlayStation 5.

Η ιαπωνική εταιρεία αρχικά είχε ως στόχο να φτάσει να πουλά 1 εκατομμύριο κονσόλες το μήνα, αλλά πλέον πηγαίνει για 1,5 εκατομμύριο στο ίδιο διάστημα. Έτσι, θα φτάσει σε επίπεδα παραγωγής το Nintendo Switch, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων του χώρου για 24 συνεχόμενους μήνες. Η αύξηση αυτή στις πωλήσεις, πιθανόν να δώσει και μεγάλη ώθηση στο advanced game development. Για να θεωρεί την πορεία της επιτυχημένη η Sony, θα πρέπει να πουληθούν περίπου 8 εκατομμύρια PlayStation 5 μέχρι το τέλος του Μαρτίου του 2021. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία κονσόλας στην ιστορία της.

Σε μια εποχή που η αξία των μετοχών της Sony, έχει εκτοξευθεί, η δέσμευση ότι θα αυξηθεί η παραγωγή και συνεπώς οι πωλήσεις του PS5, μπορεί να την ανεβάσει ακόμα περισσότερο.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η AOC μας δείχνει νέα gaming περιφερειακά μέσα από τρεις νέες σειρές

Το The Medium είναι ήδη κερδοφόρο για την εταιρεία

Η EA βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξαγορά της Codemasters

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,830Subscribers