Nintendo Switch Aula: Εντοπίστηκε νέο revision της κονσόλας

Το επόμενο revision του Nintendo Switch φημολογείται εδώ καιρό ότι είναι στα σκαριά και πρόσφατα διέρρευσε η κωδική ονομασία, Aula. Η αναβαθμισμένη κονσόλα θα διαθέτει οθόνη OLED και είναι πιθανό να απαιτεί νέο dock.

Ο γνωστός dataminer, , ανακάλυψε το νέο revision, μαζί με όλα του τα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, θα δούμε οθόνη OLED, για την ανάλυση της οποίας όμως, δεν είμαστε σίγουροι ακόμα. Θεωρείται όμως, ότι υπάρχουν σημάδια που μας παραπέμπουν σε 4K, αφού το firmware υποστηρίζει ένα chip Realtek που διαφημίζεται ως “4K UHD multimedia SoC”. Η νέα έκδοση θα έχει επεξεργαστή Mariko, ενώ θα υποστηρίζει αποκλειστικά handheld mode.

Ο νέος επεξεργαστής θεωρείται ότι θα δώσει μεγάλη ώθηση όσο αφορά στις επιδόσεις, ενώ είναι αρκετά πιθανό να δούμε νέο dock για την κονσόλα. Ο επεξεργαστής θα προσφέρει αισθητά καλύτερη ψύξη και διάρκεια μπαταρίας, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν υψηλότερες ταχύτητες στα ρολόγια. Υπάρχει πιθανότητα να δούμε παιχνίδια που θα είναι optimized για τη νέα έκδοση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα λειτουργούν στις παλαιότερες.

Εδώ και αρκετό καιρό είχε αναπτυχθεί φημολογία γύρω από το νέο revision της κονσόλας της Nintendo. Με τόσες πληροφορίες να διαρρέουν τώρα για το Nintendo Switch Aula, φαντάζει αρκετά πιθανό ότι είμαστε κοντά στην επίσημη αποκάλυψη. Η Nintendo δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ο Core i9-11900KF φτάνει στους 98°C με ψύξη 360mm AIO

Αρκετοί ενεργοί χρήστες και συνδρομητές στα Xbox Live και Game Pass

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers