Η CEO της AMD δηλώνει ενθουσιασμένη για τις next-gen κονσόλες

Η CEO της AMD, Lisa Su κατά την διάρκεια ενός ερωτηματολογίου στην ψηφιακή φέτος CES 2021 πέρα από την ανακοίνωση των Ryzen 5000 για laptops εξέφρασε την άποψη της σχετικά με την νέα γενιά κονσολών. Πιο συγκεκριμένα επισήμανε πως είναι ενθουσιασμένη με την κυκλοφορία τους και την εξαιρετικά υψηλή ζήτηση που έχουν μέχρι τώρα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πορεία των κονσολών νέας γενιάς. Μάθαμε πως και οι δύο εταιρείες, Sony και Microsoft είχαν μεγαλειώδεις κυκλοφορίες και θερμή υποδοχή των προϊόντων τους. Από την δική μας οπτική, κρίνοντας τον τεράστιο όγκο hardware που έπρεπε να προμηθεύσουμε τις δύο εταιρείες, το θεωρούμε επιτυχία.

Όντως ισχύει πως και η Sony και η Microsoft ανακοίνωσαν πωλήσεις ρεκόρ για τα PlayStation 5 και Xbox Series X/S αντίστοιχα. Μπορεί τα αποθέματα των νέων κονσολών να μην άγγιξαν το συνηθισμένο και οι παραδόσεις σίγουρα δεν είχαν μια ομαλή ροή, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο στην αγορά των καρτών γραφικών. Στην οποία όχι μόνο παρατηρούμε έλλειψη αλλά και κατακόρυφη αύξηση των τιμών. Δυστυχώς και η NVIDIA και η AMD δεν βλέπουν την κατάσταση να διορθώνεται στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το νέο Tesla Model S θα μπορεί να παίξει Witcher 3 και Cyberpunk 2077 με το gaming PC του

Η Tesla τοποθετεί τους πρώτους Superchargers στην Αθήνα

Ανατροπή: Η Microsoft δεν αυξάνει τελικά την τιμή του Xbox Live Gold

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers