Η αναβάθμιση του backward compatibility των Xbox Series X/S ίσως ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα

Είναι πιθανό την επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθεί μια αναβάθμιση του backward compatibility για τα Xbox Series X/S, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και μέρες.

Σε ένα που στη συνέχεια διέγραψε, ο Ισπανός YouTuber, ElAnalistaDeBits, μίλησε για μια ανακοίνωση από πλευράς Microsoft που θα έρθει στις 17 Φεβρουαρίου. ” Στις 17 Φεβρουαρίου, οι φίλοι του Xbox θα έχουν πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο στο κανάλι. Δεν μπορώ να πω περισσότερα μέχρι εκείνη τη μέρα. Ευχαριστώ το Xbox που μου έδωσε early access, για να ετοιμάσω την κάλυψή μου εκ των προτέρων,” ανέφερε το tweet.

Η αλήθεια είναι ότι δε γίνεται κάποια άμεση αναφορά σε backward compatibility για τα Xbox Series X/S. Την ίδια ώρα, όμως, ένας γνωστός insider αναφέρει ότι η ανακοίνωση μπορεί να σχετίζεται με την τεχνολογία διπλασιασμού του frame rate, την οποία η Microsoft αποκάλυψε πέρυσι, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα.

H τεχνολογία που αναφέρθηκε παραπάνω, σχετίζεται σε ένα βαθμό έμμεσα με το backward compatibility, αφού μπορεί να κάνει παλαιότερα παιχνίδια να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του νέου hardware. Ωστόσο, δεν είναι πολλά τα παιχνίδια που είναι συμβατά με μια τέτοια τροποποίηση, αφού τα animations και τα physics είναι φτιαγμένα με βάση τα frame rates της εποχής που έλαβε χώρα το development. Ακόμα και έτσι να είναι τα πράγματα, βέβαια, υπάρχει τρόπος να γίνει πιο ομαλή η εμπειρία που προσφέρουν.

Σαφώς, πρόκειται για μια φήμη και τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή. Για αυτό και πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, μέχρι τουλάχιστον να μάθουμε κάτι πιο επίσημο. Μείνετε συντονισμένοι για ό,τι νεότερο προκύψει σχετικά με τα Xbox Series X/S.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Οι σεναριογράφοι του Predator υποβάλλουν αγωγή εναντίον της Disney

Η Nvidia επιβεβαιώνει ότι τα προβλήματα με τη διαθεσιμότητα δε θα λυθούν μέσα στο 2021

Χάκερ σκοπεύει να πουλήσει εκατομμύρια δεδομένα χρηστών του Linkedin

FIND US ON