Αγωγή κατά της Sony, εξαιτίας του μοχλού του Dualsense

Αμερικανικό δικηγορικό γραφείο κατέθεσε αγωγή κατά της Sony, κατηγορώντας τη για πρόβλημα με το χειριστήριο του PlayStation 5, Dualsense. Η αγωγή έχει κατατεθεί σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, εκ μέρους χρηστών που έχουν αντιμετωπίσει το λεγόμενο drift στον αναλογικό μοχλό του χειριστηρίου.

Το αίτημα κατατέθηκε στις 12 Φεβρουαρίου και ισχυρίζεται ότι το Dualsense “είναι ελαττωματικό”. “Το πρόβλημα αυτό επηρεάζει σημαντικά το gameplay και συνεπώς καταστρατηγεί την κύρια χρήση του Dualsense.” Στην αγωγή περιλαμβάνονται δημοσιεύσεις στο reddit και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αναφέρουν το πρόβλημα.

Η Sony κατηγορείται με αυτόν τον τρόπο ότι γνωρίζει το πρόβλημα εδώ και καιρό από τα παράπονα των πελατών στα social media, ενώ υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ο αναλογικός μοχλός του Dualsense αποτελείται από τα ίδια εξαρτήματα με αυτόν του Dualshock 4 του PlayStation 4, που είχε επίσης το ίδιο πρόβλημα. Επιπλέον, αναφέρεται ότι οι επιλογές για επισκευή είναι ελάχιστες.

“Οι πελάτες περιμένουν πολλή ώρα στην αναμονή και έχουν να κάνουν με προ-ηχογραφημένες τηλεφωνικές κλήσεις, προτού μιλήσουν τελικά με υπάλληλο που έχει ως αρμοδιότητα τις επισκευές το drift του χειριστηρίου Dualsense,” αναφέρεται. Οι δικηγόροι προσθέτουν ότι οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν τα έξοδα αποστολής του χειριστηρίου σε ένα κέντρο επισκευής της Sony, ακόμα και για επισκευές που καλύπτονται από την εγγύηση. Η αγωγή απαιτεί η υπόθεση να πάει στο δικαστήριο και ο ενάγων ζητά χρηματική αποζημίωση, ενώ η Sony δεν έχει σχολιάσει ακόμα το θέμα.

from

Το “Controller Drift”, αποτελεί ένα σημαντικό φαινόμενο το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ενεργή αγωγή κατά της Microsoft για το “stick drift” σε χειριστήρια του Xbox One, ενώ παρόμοια μήνυση έχει δεχθεί η Nintendo για το “Joy-Con drift”.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Apple Event

Έρχονται σε μωβ χρώμα τα iPhone 12 και iPhone 12 mini

Ο Brian O’Conner είναι ακόμα ζωντανός στο Fast and Furious

FIND US ON