Η Sony θα ενεργοποιήσει την επέκταση του SSD του PS5 το καλοκαίρι

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Sony θα επιτρέψει το καλοκαίρι στο PS5 να κάνει χρήση επέκτασης του SSD του. Η λειτουργία θα έλθει με firmware update και θα ενεργοποιήσει τη θέση επέκτασης Μ.2 του PlayStation 5, που αυτή τη στιγμή είναι απενεργοποιημένη.

Κατά την κυκλοφορία της κονσόλας, η Sony είχε δηλώσει πως η θέση επέκτασης είναι “κρατημένη για μια μελλοντική αναβάθμιση”. Πλέον, φαίνεται πως φτάνει η ώρα να δοθεί η δυνατότητα σε όσους έχουν γεμίσει τον SSD του PS5 τους, να τον ανακουφίσουν χωρίς να χρειαστεί να διαγράφουν και να κατεβάζουν διαρκώς παιχνίδια.

Η αναβάθμιση στο firmware θα επιτρέψει ακόμα να υπάρξει αύξηση στις ταχύτητες των fans και συνεπώς, δυνατότητα για καλύτερη ψύξη της κονσόλας. Ο SSD της κονσόλας μπορεί να φτάσει πολύ υψηλές ταχύτητες και οποιαδήποτε επέκταση πραγματοποιηθεί θα πρέπει να γίνει με προϊόν ανάλογης ποιότητας. Αυτό σίγουρα θα έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες θερμοκρασίες στο εσωτερικό της κονσόλας, που θα πρέπει να αντισταθμιστούν.

Αυτή τη στιγμή, το PlayStation 5 διαθέτει SSD 825GB, εκ των οποίων διαθέσιμα είναι τα 667GB για τους χρήστες. Με το μέγεθος των παιχνιδιών συνεχώς να αυξάνεται, σίγουρα υπάρχουν ήδη αρκετοί κάτοχοι της κονσόλας που θα εύχονταν να έχουν ήδη τη δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού τους χώρου.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το Netflix επιβεβαίωσε τη κυκλοφορία του Grand Theft Auto VI;

Tennis World Tour 2 – Xbox Series S Review

Το Outriders φαίνεται να ταλανίζεται από προβλήματα

FIND US ON