Το CES 2021 θα είναι αποκλειστικά διαδικτυακή εκδήλωση

Το Consumer Electronics Show (CES) ή εκδήλωση ηλεκτρονικών για καταναλωτές, είναι η μεγαλύτερή εκδήλωση τεχνολογίας στον κόσμο και θα είναι καθόλα ψηφιακή σύμφωνα με την ανακοίνωση της Consumer Technology Association (CTA) στην Δευτέρα. Λόγω της πανδημίας του COVID-19 η εκδήλωση ακυρώθηκε από την φυσική της μορφή.

Η CES συνήθως λαμβάνει χώρα στο Las Vegas και έχει πάρα πολλούς διαδρόμους με πάρα πολλούς μεγάλους δημιουργούς και εταιρείες αλλά και πιο μικρές συναντήσεις με λιανοπωλητές, κατασκευαστές και άλλους επαγγελματίες του κλάδου.

Σύμφωνα με την CTA, η διαδικτυακή CES θα είναι “μία συναρπαστική εμπειρία. ” Ο οργανισμός δεν παρείχε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα είναι η εν λόγω διαδικτυακή εκδήλωση, αλλά ισχυρίζεται ότι θα είναι «εξαιρετικά εξατομικευμένη». Να αναφέρουμε ότι ο οργανισμός σχεδιάζει να πραγματοποιήσει το CES 2022 στο Λας Βέγκας.

Τέλος, όσο πρόσφατα όσο ο Μάιος, η CTA σκόπευε να διοργανώσει το CΕS 2021 σε φυσική μορφή, με τις εταιρείες να έχουν την επιλογή να κάνουν τις παρουσιάσεις τους ζωντανά. Το φετινό CES μπαίνει στην σειρά των ακυρωμένων, καθυστερημένων όσον αφορά τον χρόνο ή των πλέον online εκδηλώσεων, με την λίστα να περιέχει σημαντικές εκδηλώσεις όπως το I/O της Google, το F8 της Facebook, την Ε3, το BlizzCon της Blizzard και κάθε εκδήλωση της Microsoft.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το iPhone 13 ίσως διαθέτει 1TB αποθηκευτικού χώρου

Το Monster Hunter Rise έρχεται και σε PC εντός του 2022

Lupin: Έφτασε ήδη trailer του δεύτερου μέρους της σειράς

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers