E3 2021: Ημερομηνίες διεξαγωγής, απουσία Sony, δωρεάν για όλους

Λίγες ώρες νωρίτερα είχαμε την επίσημη ανακοίνωση της έκθεσης E3 2021. Η μεγαλύτερη έκθεση gaming στον κόσμο επιστρέφει δυνατή, παραβλέποντας τις δυσκολίες που έχει φέρει ο κορονοϊός σε όλους τους τομείς, επισημοποιώντας μια ψηφιακή εκδήλωση που θα είναι προσβάσιμη προς όλους.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει λίγο καιρό πριν, η έκθεση E3 2021 θα διεξαχθεί για μια ακόμα χρονιά σε ψηφιακή μορφή, μέσω των υπηρεσιών livestreaming. Ωστόσο, φέτος έχουμε μια ευχάριστη ιδιαιτερότητα, αφού η έκθεση θα είναι εντελώς δωρεάν για όλους και σε όλο τον κόσμο, χωρίς περιεχόμενο επί πληρωμή. Έτσι, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, οι gamers αλλά και οι εταιρείες του χώρου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα τριήμερο γεμάτο gaming, ανακοινώσεις, exclusives και πολύ, πολύ φρέσκο περιεχόμενο.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, οι εταιρείες που έχουν δηλώσει επίσημα ότι θα παρευρεθούν στην ψηφιακή εκδήλωση, είναι οι εξής:

  • Nintendo
  • Ubisoft
  • Xbox
  • Take-Two Interactive
  • Konami
  • Capcom
  • Warner Bros. Games
  • Koch Media

Ασφαλώς, η λίστα αυτή αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ, καθώς θα δούμε πολλές ακόμα εταιρείες να μπαίνουν στο “παιχνίδι” των ανακοινώσεων. Ωστόσο, για μια ακόμα χρονιά δεν θα δούμε την Sony και το PlayStation στην E3 2021, καθώς επέλεξαν να απέχουν και ίσως να δούμε δικό τους, ξεχωριστό show μέσα στην χρονιά.

Πέρα από την Sony βέβαια, απουσία θα χρειαστεί να βάλουμε και στις Activision Blizzard, EA, Bandai Namco, Square Enix και Sega, καθώς επίσης έχουν αποφασίσει να απέχουν. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται αρκετά τα τελευταία χρόνια, με ολοένα και περισσότερες μεγάλες εταιρείες να θέλουν να διαφοροποιούνται από αυτές τις εκθέσεις, καθώς θέλουν να οργανώνουν τα δικά τους ξεχωριστά events. Το αν αυτό είναι καλό ή όχι για την gaming βιομηχανία, είναι κάτι που χρήζει αρκετής συζήτησης.

Εμείς, σαν Three Pixels Lab θα καλύψουμε όλη την έκθεση της E3 2021, από τις 12 έως και τις 15 Ιουνίου, έχοντας με πλήρη αμεσότητα και υπευθυνότητα κάθε δυνατή πληροφορία που θα “εκπέμπει” η έκθεση στο Los Angeles. Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για νέα γύρω από τον κόσμο του gaming και της E3 2021.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ίσως κυκλοφορήσει “υβριδικό” iMac με Intel και Qualcomm στο εσωτερικό

Κυκλοφόρησε το trailer του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings της Marvel

The Last of Us: Προστέθηκε και ο “Tommy” στο cast της σειράς

FIND US ON