Επιστρέφει η Lucasfilm Games ως επικεφαλής των παιχνιδιών Star Wars

Μέχρι τώρα όποιο παιχνίδι κυκλοφορούσε με θέμα το Star Wars ήθελε μεν την άδεια της Disney, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός, ή κάποια ένδειξη ότι ο ίδιος ο George Lucas και άλλο σχετικό προσωπικό βοηθούσε ή επιτηρούσε την διαδικασία δημιουργίας του νέου παιχνιδιού. Από σήμερα λοιπόν αυτό αλλάζει, αφού επανέρχεται η εταιρεία Lucasfilm Games με το γνωστό της λογότυπο. Βέβαια αξίζει αν αναφέρουμε ότι δεν είναι δημιουργία εκ του μηδενός, αλλά rebranding ενός υπάρχοντος τμήματος που αφορούσε το gaming.

Παράλληλα με την δημιουργία των λογαριασμών στα διάφορα social media (, ), κυκλοφόρησε και το παρακάτω βίντεο με όλες τις δημιουργίες των τελευταίων ετών που η εταιρεία είχε έμμεσα κάποιον ρόλο, ενώ από εδώ και πέρα αναμένεται μια πιο άμεση και ενεργή συμμετοχή.

Παράλληλα οι fans ελπίζουν και στην επιστροφή κλασσικών τίτλων σε remaster μορφή ή ακόμα και σε άλλους τίτλους οι οποίοι ακυρώθηκαν για διάφορους λόγους στο παρελθόν.

Φυσικά θα είχε ενδιαφέρον να βλέπουμε πιο συχνά τίτλους με τη θεματολογία Star Wars. Τα Fallen Order και Squadrons ήταν παιχνίδια με καλές κριτικές, ενώ και το Battlefront II θα είχε μείνει ως ένα εξαιρετικό παιχνίδι (το οποίο μάλιστα δίνεται δωρεάν σε λίγες μέρες) αν δεν είχε γίνει το φιάσκο με όλα τα microtransactions και τα “Surprise mechanics”.

Ποιο παιχνίδι θα θέλατε να δείτε εσείς από την Lucasfilm Games; Πείτε μας στα σχόλια.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η πέμπτη χρονιά του For Honor ξεκινά στις 11 Μαρτίου

Το νέο trailer του Drive to Survive μας δείχνει τα κέντρα βάρους της νέας σεζόν

Έπεσε η σύνδεση του πρωθυπουργού όσο μιλούσε για την «εξαιρετική συνδεσιμότητα» της Ελλάδας

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers