Aνανεώνεται μετά από χρόνια και το Battle.net της Blizzard

Τον Σεπτέμβρη του 2019 το Steam έκανε μια τεράστια πρωτιά. Βλέποντας τον ανανεωμένο client της Epic, ο οποίος τουλάχιστον σε θέματα Game Library ήταν πολύ πιο μπροστά από τον δικό του, αποφάσισε να ανανεώσει και το δικό του client. Φυσικά η αλλαγή αυτή του Steam, η οποία έγινε μετά από χρόνια και έφερε πολλά νέα χρήσιμα features, ξεκίνησε ένα κύμα αλλαγών σε πολλά άλλα clients, όπως της EA, της Ubisoft, ακόμα και το Xbox Store. Φαίνεται λοιπόν ότι ήρθε η ώρα του battle.net, ενός επίσης παλαιού client, να δει κάποιες αλλαγές.

Το νέο patch θα αλλάξει όλο το UI, ενώ θα προσθέσει και νέες λειτουργίες, όπως το να μπορεί ο χρήστης να βάλει κάποιο παιχνίδι στα αγαπημένα, νέο panel ειδοποιήσεων, καλύτερα social στοιχεία και πολλά άλλα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και πως θα είναι ο νέος αυτός client όταν κυκλοφορήσει:

Το Patch που αλλάζει το Battle.net θα είναι πρώτα διαθέσιμο στη Βόρειο Αμερική, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε άλλες περιοχές “τις ερχόμενες εβδομάδες” σύμφωνα με την Blizzard. “Η αλλαγή αυτή δεν είναι παρά το η αρχή νέων features που θα έρθουν στο Battle.net · θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προσθέτουμε νέα στοιχεία με το πέρασμα του χρόνου” δήλωσε η εταιρεία στη συνέχεια.

Περισσότερα για τον νέο client μπορείτε να δείτε και στην επίσημη σελίδα της Blizzard.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Better Call Saul: Ξεκινούν τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν

Ο γνωστός ηθοποιός Gérard Depardieu κατηγορείται για βιασμό

Όλα τα παιχνίδια που υποστηρίζουν Xbox Play Anywhere

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers